2777
2789
عنوان

بابام اصلا ماشین نمیده بهم 🫠

46 بازدید | 2 پست

گواهینامه ثبت نام کردم کلاسای تئوری و عملی رفتم همشو رانندگیمم بد نیست الان سومین باره میخام آزمون شهری بدم دقعه قبلیم اصن تمرین نداشتم رد شدم یه جلسه با آموزشگاه گرفتم ولی قایده ای نداره اگه تمرین نکنی همش میگم خودت بیا فقط تو ی کوچه میخوامدور دو فرمون بزنم باز نمیده چیکار کنم آخه .

منم وقتی گواهینامه گرفتم ماشین صفر بود خودم دلم نمیومد ببرمش

بهتره یه پرایدی چیزی برای خودت بخری

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

هیچکار ادم خسیس خسیسه

منم هجده سالم ک شد ب بابام گفتم توروخدا بیا یکم بهم یاد بده بعدش برم ثبت نام کنم دو بار اومد اینقد سرم داد زد ک از استرس پاهام قفل شده بود و نمیتونستم از ماشین پیاده بشم دیگ گفتم گوه بخورم باهات بشینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان