ونزدی_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 3288 عنوان دلیل اینهه هجوم رو نمیفهمم 156 بازدید | 16 پست یجوری از هرکی بپرسی چکار کنم میگن کامپیوتر کامپیوتر😐💔بابا طرف باید با توجه به علاقه و استعدادش بره سمت کار موردعلاقه اش ای بابااا هرچی میشه برین کامپیوتر زندگی میگن برای زنده هاست اما... 1404/09/24 | 19:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیرسایه_مولاعلی عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 2732 هرچی میری حسابداری نرو چرا؟!!!! اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️
_iran_ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 14459 کی گفت برو کامپیوتر منک هرکی دیدم میگن بدرد نمیخوره نرین اونام ک رفتن پشیمونن😐 کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️
eu_oo_ue عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 24562 خودت استعداد و علاقه خودتو نمیدونی از دیگران میپرسی همین میشه دیگه
ونزدی_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 3288 هرچی میری حسابداری نرو خودم کامپیوترمولی با توجه به ایتعدادم تو ریاضی و زبان اومدم این رشته و راضیمموضوع تایپک من این بود هی نگن برو کامپیوتر ظرفیت واسه کساییکه واقعا استعدادشو دارن کم میشه هم اونا به جایی نمیرسن ادم باید هم راستا استعداددو علاقه اش انتخاب کنه زندگی میگن برای زنده هاست اما...
ونزدی_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 3288 خودت استعداد و علاقه خودتو نمیدونی از دیگران میپرسی همین میشه دیگه خودمو نمیگمممم😭💔اصن منظورمو یچیز دیگه بود زندگی میگن برای زنده هاست اما...
ونزدی_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 3288 کی گفت برو کامپیوتر منک هرکی دیدم میگن بدرد نمیخوره نرین اونام ک رفتن پشیمونن😐 همین تایپکای الانوونگا کن همه گفتن بعدم رتبه برترا و هرجا نگا کنی همه میگن انگار شله میدن زندگی میگن برای زنده هاست اما...
_iran_ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 14459 همین تایپکای الانوونگا کن همه گفتن بعدم رتبه برترا و هرجا نگا کنی همه میگن انگار شله میدن انگار شله میدنو خوب اومدی😂😂😂ول کن بقیه رو ببین خودت چی دوست داری کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️
ژوآنیل عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 2866 از زمانی که مهندسی ها توی دانشگاه ازاد بدون کنکور شدزحمت کسایی که دولتی قبول شدن به چشم نمیاد دیگهوگرنه قبولی کامپیوتر چند سالی که فقط توی دانشگاه های دولتی بود کار حضرت فیل بود عااااااای،من علیه گرایلیمه،شما مره نشناسنی
ژوآنیل عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 2866 ب عنوان ی لیسانس معدل الف این رشته میگم میگن خوبه کهدوروبریای من که رفتن حسابداری همه مشغولن عااااااای،من علیه گرایلیمه،شما مره نشناسنی
saba2323 عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 1842 خب وقتی یه رشته اینده و بازار کاریش نسبت به سایر بهتره همه هجوم میارن دیگهالان عصر تکنولوژی و هوص مصنوعیهبرای همین کامپیوتر تاپ ترین رشته ریاضی شده اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!
saba2323 عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 1842 کی گفت برو کامپیوتر منک هرکی دیدم میگن بدرد نمیخوره نرین اونام ک رفتن پشیمونن😐 عزیزم اونا احتمالا از بی عرضگی خودشون بودهوگرنه شما نگاه کن اکثر رتبه برترا انتخابشون کامپیوتره اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!
ونزدی_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 3288 خب وقتی یه رشته اینده و بازار کاریش نسبت به سایر بهتره همه هجوم میارن دیگهالان عصر تکنولوژی و هوص مص ... درسته ولی خب اکثریتی ک بخاطر بازار کارش میان و بهدعلاقشون نگا نمیکنن نصفه نیمه ول میکنن چ فایده زندگی میگن برای زنده هاست اما...