هانیه_تاااجی مدیر عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 464 عنوان یه سوال در مورد کنکور | مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 42 پست سلام بچه ها من میخوام تیر ۱۴۰۵ کنکور بدم بعد اگه کنکور من پزشکی، دامپزشکی، داروسازی، دندون پزشکی قبول شم دیگه نمیتونم سال بعدش کنکور بدم دیگه درسته؟بعد الان میخوام بدونم اگه یه رشته ای بجز این ۴ تا قبول بشم میتونم سال بعدش دوباره کنکور بدم یا بازم نمیتونم؟مثلا من امسال پرستاری روزانه قبول بشم میتونم نرم و دوباره سال بعدش کنکور بدم یا سال بعدش محرومم؟ دیروز | 19:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قژقژی عضویت: 1404/07/22 تعداد پست: 315 کجا کار میکنی پیش مشاور مدرسه خودمتو دو سه تا از فرزانگانای تهران مشغولم
هانیه_تاااجی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 464 اگه روزانه قبول بشی ۴۰۶ نمیتونی آزمون بدی میدونم من میخوام کنکور ۱۴۰۵ رو بدم بعد انتخاب رشته نکنم
هانیه_تاااجی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 464 کلا یکسال محرومی اگه کنکور بدم ولی انتخاب رشته نکنم چی؟
قژقژی عضویت: 1404/07/22 تعداد پست: 315 میدونم من میخوام کنکور ۱۴۰۵ رو بدم بعد انتخاب رشته نکنم خب محرومیت نداری
هانیه_تاااجی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 464 خب محرومیت نداری خب خداروشکر 🤲ببخشید شما رشتتون چیه؟
قژقژی عضویت: 1404/07/22 تعداد پست: 315 خب خداروشکر 🤲ببخشید شما رشتتون چیه؟ خواهش میکنم آزمایشگاه تهران
هانیه_تاااجی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 464 خواهش میکنم آزمایشگاه تهران عه چه خوبببخشید خیلی سوال میپرسم میشه بگین شما از کی شروع کردین واسه کنکور و روزی چند ساعت میخوندین و اینکه رتبتون چند شد 🙏🏻😊
قژقژی عضویت: 1404/07/22 تعداد پست: 315 عه چه خوبببخشید خیلی سوال میپرسم میشه بگین شما از کی شروع کردین واسه کنکور و روزی چند ساعت میخوندین ... خواهش میکنم ،بپرس تا جایی که بتونم جواب میدممن جدی از آبان شروع کردم ،رتبه مم ۱۲۰۰ بود میانگین ۸ ساعت میخوندمرشته هم خیلی بهم میگن چرا علوم آز😂 چون پدربزرگم آزمایشگاه دارن و حقیقتا از اول هدفم همین بود که برم سمت آزمایشگاه ژنتیک و این چیزا
هانیه_تاااجی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 464 خواهش میکنم ،بپرس تا جایی که بتونم جواب میدممن جدی از آبان شروع کردم ،رتبه مم ۱۲۰۰ بود میانگین ۸ ساع ... آفرین چه عالی بوده رتبتون 😯👌پشت کنکور بودین؟ یا اولین کنکورتون بود؟بعد مدرستون دولتی بود یا تیزهوشان؟راستش من خییلی ضعیفم تازه شروع کردم دوست دارم یه چیزی قبول بشم ولی فکر نکنم تو یه سال بتونم آخه صفر صفرم بخاطر همین میگم ۱۴۰۶ دوباره کنکور بدم
هانیه_تاااجی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 464 خواهش میکنم ،بپرس تا جایی که بتونم جواب میدممن جدی از آبان شروع کردم ،رتبه مم ۱۲۰۰ بود میانگین ۸ ساع ... میگم ضعیفم واقعا میگما یعنی هرسال سه چهار تا درسو می افتادم دوازدهمم چهارتا تک ماده زدمآخه قبلا اصلا نمیخوندمولی الان خییلی میخونم از اول آذر زیر ۱۰ ساعت نیومده
هانیه_تاااجی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 464 خواهش میکنم ،بپرس تا جایی که بتونم جواب میدممن جدی از آبان شروع کردم ،رتبه مم ۱۲۰۰ بود میانگین ۸ ساع ... رشتت هم که خوبهه من دوسش دارم 🥹شما که میگید از آبان شروع کردین ۱۲۰۰ شدین حتما خیلی قوی بوده پایتون
ani8203 عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 10214 اگه کنکور بدم ولی انتخاب رشته نکنم چی؟ مشکل نداره جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱