2777
2789

نمیدونم منو میشناسید یا نه من شوهرم خواهان طلاقه و من دو هفته اس خونه پدرمم خیلی اذیتم کرده تا تونستم راضی یه طلاق توافقی بشم امروز تصمیم گرفتیم مشاوره بریم حالا بعدش برای طلاق و موندن تصمیم بگیریم حالا خانوادم دعوا راه انداختن چرا میخوای ادامه بدی و تلاش کنی

حالم اصلا خوب نیست😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه نمیخواد چرا بهم گفت برگرد پشیمونه تند رفته

ببخش ببخش ولی خیلی زود خ ر شدی داره گولت میزنه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

اگه نمیخواد چرا بهم گفت برگرد پشیمونه تند رفته

من جای خانواده باشم اگه طرف بکشتت هم دیگه راهت نمیدم خونه ببخشیدا ولی صادقانه گفتم

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

من جای خانواده باشم اگه طرف بکشتت هم دیگه راهت نمیدم خونه ببخشیدا ولی صادقانه گفتم

آره باید تا فرصت هست و خانوادش میخوانش جدا بشه وگرنه نه دیگه مادرم اینجور شد بعد ۲۴سال با ۳تا بچه میخواد بره پیش خانوادش نخواستنش

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

من تاحدودی تاپیک های شمارو خوندم اما اولین باره برات کامنت میذارم

اگه میخوای برگردی و یه شانسی به زندگیت بدی خوبه اما خیلی دقت کن پای بچه تو این زندگی نیاد حداقل تا وقتی کاملا مطمئن نشدی

چون طبق گفته های خودت درباره همسرت میشه حدس زد یه مدت دیگه بازم برمیگردی خونه پدرت

ذات ادما عوض نمیشه ولی همه راه هارو برو و بعد تصمیم بگیر

من تو رو نمیشناسم اما معلومه برای زندگی خیلی تلاش کردی حالا کارد به استخوان رسیده و واسه همین میخوای توافقی جدا بشی ... خودت میگی خیلی اذیت شدی ... خودشم مستقیم بهت گفته نمی خوامت ... آدم سر یک هفته یا دوهفته که عوض نمیشه ... قطعا برگردی خودتو بی ارزش تر کردی ... راه برگشتی نداری ... خانواده ات هم پشتتو خالی میکنن این اشتباه و نکن ... برو پیش مشاور اما برنگرد

آره باید تا فرصت هست و خانوادش میخوانش جدا بشه وگرنه نه دیگه مادرم اینجور شد بعد ۲۴سال با ۳تا بچه می ...

از به حرکتایی میفهمی زندگی زندگی بشونیس منم چندمورد دیدم هی اومد و رفت تهش جدیش نمیگیرن خانواده

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

از به حرکتایی میفهمی زندگی زندگی بشونیس منم چندمورد دیدم هی اومد و رفت تهش جدیش نمیگیرن خانواده

آره الان حتی وقتی بهشون خواهش کردم یه اتاق بهش بدن قبول نکردن دیگه دارم من سعی میکنم پول خونه جور کنم که بتونه طلاق بگیره بریم

گفتن با ۳تا بچه عمرا دیگه بزاریم بیاد میگه قبلنا خواهش کردیم بیا نیومد

بعضی از مردها لیاقت محبت و دوستی داشتن را ندارن ... وقتی بهشون محبت میکنی خودشو دست و بابا میگیرن و فکر میکنن شاهزاده کره زمین هستند ... تنها چیزی که میدونم چاره اش این هست که احساساتتو نشون ندی... سرد برخورد کنی ...