2777
2789
عنوان

من عقدم

300 بازدید | 30 پست

خانما من ۸ ماه نامزد کردم و ۴ ماهه دیگ عقدیم تو این مدت هیچ پولی از همسرم نگرفتم چون میدونم دستش خالیه حالام برا اولین بار عروسی دخترخالم هستش و گفتم میخام برم ارایشگاه و گفتم ک پول میخام اما پول زیادی تو کارتش نبود کارتشو داد بهم و گفتم کمه گف چقد نیاز داری گفتم فلان مبلغ گف باشه یکاریش میکنم ولی ی ارایش ارزونتر بزن

ناراحت شدم چون من تا حالا پولی ازش نخاستم اونم باید درک کنه ک این یبار ب زبون آوردم باید سنگ تموم بزاره برام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من سه سال دوست بودم با همسرم یکسال عقد هیچوقت ازش پولی نگرفتم تازه الانم که سالهاست با هم زندگی می ک ...

اشتباه کردین

شما ازدواج کردین که چی بشه

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه... خدایا ته داستان ماهم قشنگ باشه:)به امید قبولی

اشتباه کردینشما ازدواج کردین که چی بشه

من از زندگیم راضیم خداروشکر... اشتباه رو دخترهایی می کنند که ازدواج رو با بیزینس یکی میدونند

ازدواج نکردم که کسی خرجم رو بده

ازدواج کردم که زندگی مشترک داشته باشم همه چی پنجاه پنجاه و عشق و طعم زندگی رو تجربه کنم نه منتظر باشم همش یکی خرجم کنه

من از زندگیم راضیم خداروشکر... اشتباه رو دخترهایی می کنند که ازدواج رو با بیزینس یکی میدونندازدواج ن ...

درسته کاملا قبول دارم

حرفتونم متین

ولی وقتی خرج نکردی میشه وظیفه ات که خقی از درامدم نداری

بعدا یک لباس یه تومنی تو چشمش میاد

برای هزار تومنم باید جواب پس بدی میخوای چیکار کنی چیکار نکنی

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه... خدایا ته داستان ماهم قشنگ باشه:)به امید قبولی

درسته کاملا قبول دارمحرفتونم متینولی وقتی خرج نکردی میشه وظیفه ات که خقی از درامدم نداریبعدا یک لباس ...

عزیزم من بعد سالها زندگی مشترک دارم باهات صحبت می کنم و تجربه دارم

زندگی مشترک رو توی ایران برای دخترهامون بد تعریف کردند

همسرم خرج خونه رو میده پارسال روز زن برام لپ تاپ خرید و هر چی بخوام فراهم میکنه ولی من هزینه های خودم رو خودم پرداخت می کنم و فکر می کنم توی کشورهای متمدن هم زندگی مشترک همین باشه

من به مهریه و نفقه و این داستانها اعتقادی ندارم راحت گرفتیم که تونستیم به هم برسیم

از اول هر طور عادت بدی تا تهش اونطوری میره جلو نمیگم پا بذار رو گردنش ک پول بده ولی زیادیم شل نگ ...

اخه نداره دستش خالیه میگم اذیت میشه

الان خونوادهمم میگن چقد نیاز داری بدیم بهت ولی خب روم نمیشه بگیرم ازشون

حتی سختمم بود ب همسرمم بگم پول میخام

عزیزم من بعد سالها زندگی مشترک دارم باهات صحبت می کنم و تجربه دارمزندگی مشترک رو توی ایران برای دختر ...

حرفتون درصورتی قبول دارم که شما خودتون شاغل باشین

ولی استاتر که شاغل نیستن

و قراره خونه شوهر باشه

الان که عقدن دارن دست پایین میگیرن وای به حال اینکه ده سال از زندگی مشترک بگذره

تو گرون رو بزن بگو ارزونترینش همون بود

اخه نداره

خونوادهمم میگن چقد کم داری بزنیم برات گفتم هیچی روم نمیشه بگیرم ازشون

نیمدونم انتظار دارم هرجوری شده حور کنه چون یبار ازش خواستم ولی گف ارزون بزن