ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نمیدونم چرا هیچ علائمی ازپری ندارم همیشه سینم درد میکرد بزرگ میشد ولی الان هیچی چهارروز دیگه موعدمه
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
احتمالا فردا برم آزمایش بدم،آخه همه بی بی ها منفیه😢
منم ی بار همینجورشدم 14روز عقب انداختم هم چی منفیه. ان شاالله ک بارداری
اون دفعه نبودم بعدش باردار شدم،آره گلم درد دور ناف یکی از علائمشه ولی بهترین علامت سفت شدن سینه هاس
مبارکه عزیزم.منم درد ناف دارم ولی باردار نیستم دارم دنبال علت دردش میگردم البته مرداد سقط داشتم درد نافم از بارداریم شروع شد ولی بعد سقط خوب نشد.الانم میترسم باردار شم