2777
2789

پریود نیستی ؟

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من دایم النفخم 😀دقیقا میزنه به کمر گلم از داروخونه قرص لاکتول بگیر بخور کاملا بی عوارض

جدا؟ کحای کمرت درد میگیره

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
بله من دایم النفخم 😀دقیقا میزنه به کمر گلم از داروخونه قرص لاکتول بگیر بخور کاملا بی عوارض

عزیزم حبوبات رو قبل مصرف هشت ساعت با خمیر مایه خیس کن

سبزیجات استفاده کن

برنج جنوب استفاده کن

گرمی زیاد مصرف کن

[QUOTE=404084991]جدا؟ کحای کمرت درد میگیره[/QUOT

من سندروم روده تحریکپذیر دارم

خیلی معذرت میخوام نفخ و یبوست دایمی دارم

قشنگ مطمینم کمر درد از نفخ و یبوست ممکنه باشه

قرص لاکتول و دمنوش گل محمدی رو امتحان کن

[QUOTE=404084991]جدا؟ کحای کمرت درد میگیره[/QUOTمن سندروم روده تحریکپذیر دارم خیلی معذرت میخوام نفخ ...

مرسی عزیزممممم

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
عزیزم حبوبات رو قبل مصرف هشت ساعت با خمیر مایه خیس کنسبزیجات استفاده کنبرنج جنوب استفاده کنگرمی زیاد ...

با خمیر مایه ؟ اینو نمیدونستم

باور کن من طب سنتی و صنعتی 😁 هرجا رفتم هییییچ نتیجه نگرفتم

عنبربو رو نتونستم در بیارم 🫤

با خمیر مایه ؟ اینو نمیدونستم باور کن من طب سنتی و صنعتی 😁 هرجا رفتم هییییچ نتیجه نگرفتم عنبربو رو ...

آره همسر منم خیلی نفخ میکنه

یه چند روزه فهمیدم اگر با خمیر مایه خیس بشه از لحاظ علمی ، ساختار اون مولکول های که باعث نفخ میشه رو از بین میبره و به حداقل میرسونه

باز سعی کن عنبر بو رو درست کنی بالاخره موفق میشی

عزیزم حبوبات رو قبل مصرف هشت ساعت با خمیر مایه خیس کنسبزیجات استفاده کنبرنج جنوب استفاده کنگرمی زیاد ...

دقیقا گرمیجات زیاد میخورم یعنی هر سردی رو سعی میکنم با مصلح بخورم

من بعد از ظهر میخوابیدم اونم ترک کردم . طب سنتی گفت ترک کن گفتم به چشم

دکتر رفتم چند دوره دارو مصرف کردم ولی دو سه سال که میگذره بدنم دیگه به دارو جواب نمیده باید عوض کرد

ولی خمیر مایه رو نشنیده بودم چشم ممنون ازت ❤️

آره همسر منم خیلی نفخ میکنه یه چند روزه فهمیدم اگر با خمیر مایه خیس بشه از لحاظ علمی ، ساختار اون مو ...

خیلییییییییی ممنونم ازت ❤️

آره همسایه طبقه پایین عنبربو درست میکنه باید بپرسم ازش