2777
2789
عنوان

الان کجایی😭💔❤️‍🩹

130 بازدید | 16 پست

خودت گفتی اگه ی قدم بیام، ۲ قدم میای

اگه آروم بیام ، سریع میای

من که دوان دوان اومدم اونم تو ی نصف شب

یادته غروب یکشنبه داشتم شیمی میخوندم...جلو در اتاقم دراز کشیده بودم...۳ روز بعد اربعین ۱۴۰۴ بود

فردا اعلام نتایج اولیه کنکور بود.یهو ی چیزی گفت بخون چه فایده که...

یادته لاک زرشکی داشتم...با سفیدی دستام عجیب زیبا شده بود.

یادته گریه کردم ، صدقه گذاشتم کنار آروم نشدم.

یادته رفتیم دنبال مامانم ، برگشتیم

نیمه شب بود ...یهو لاک هام پاک کردم گفتم💩 خوردم.

یادته از ته دلم گفتم.

گفتم قول میدم نماز بخونم و روزه بگیرم ، هر چند به حجاب اعتقادی ندارم ولی بخاطرت حجابم میکنم.

یادته تا نماز صبح بیدار بودم.

نماز استغاثه خوندم به حضرت زهرا

نماز امام جواد و...

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

یادته همه رو بهت بخشیدم...کسایی که میدونم جاش باشه زنده زنده چالم میکنند...حتی اونام بخشیدم.

بخشیدم که ببخشی

بگم چی؟

یادته چی خواستم؟

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

گفتم خدایااااا

به من و مامانم لیلا و داداشم علیرضا کنارهم عمرطولانی باسلامتی و تندرستی و شادی و بندگی و رزق بده ،

گفتم به مامانم لیلا و داداشم علیرضا و من بعدِ این حداقل ی ۴۰ سال کتارهم با عشق و سلامتی و رزق و بندگی و شادی و موفقیت عمر بده

ما ۳ تا رو عبد خودت و یار امام زمان کن و هر موقع خواستی ما ۳ تا رو در حالی که ازمون راضی هستی ودست در دست هم هستیم با عشق و لطافت قبض روح کن و به بهترین شهر بهشتش ببر.

چی شده عزیزم چرا ناراحتی الان

ترس از دست دادن دارم.

نمیخوام جدا شم.

میخوام خیلی سال کنارهم با عمرطولانی باسلامتی زندگی کنیم.

حالا بعدش هر موقع خواست ما ۳ تا رو باهم ببره به بهشت

الان چیشده

هیچی از/شهریور از همون ۱ شنبه ترس دارم.

فقط دعا کنید خدا من و مامانم لیلا و داداشم علیرضا رو کنارهم نگهداره

الان چیشده

وقتی میبینم ی خانواده باهم فوت میشن ...غبطه میخورم...

خدای نکرده مادرت مریضه؟

نه! مریض که دیسک اینا داره

گفتم بره چکاپ...

گلم یهو غروب یکشنبه انگار ی چیزی تو گوشم گفت زبونم لال

درس بخون.دکترشو...چه فایده دیگه قرار نیست کنارت باشه...

من رد دادم.