2777
2789

من خودم ماسک بزنم فشارم میوفته و خفه میشم و سرگیجه میگیرم 🤕

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زهره هستم🤝🏻 یک عدد اقتصاد دان مملکت و دارای سابقهٔ پنج ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور🤝🏻 خوشگلای من توجه کنن : ممنون میشم اگر منو زهره صدا نکنید و فقط لفظ خانوم اقتصاد دان رو به کار ببرید! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم! پس از این به بعد نگو زهره❌ بگو خانوم اقتصاد دان✅ بگو ببر اقتصادی منطقه✅

چی بگممنم بدم میاد کسی ماسک نزنهولی عین خونتون ببین، مثلا توی خونه ام یکی مریض میشه بقیه ام میگیرن ا ...

خونه فرق داره

اینجا میتونه نیاد

بشینه خونه اش خب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه قدر از نظر استدلالی ضعیفید که می گید اونم نمی تونه بزنهخب اون نیادددوا مجبورش که نکردناگر مریض بش ...

خب بهش بگو همینارو، بگو که کار داری و فلان لطف کنه ماسک بزنه، ببین حرفش چیه

کسی که مریض نیست باید بزنه

چون اون شخص که مریضه آبریزش بینی داره

یا توی بینی و گلوش احساس گرفتگی میکنه

با ماسک خیلی سختش میشه مدت طولانی نفس بکشه

جفتتون حق دارین ولی بالاخره یجوری مواظب خودت باش

ازش فاصله بگیر، پنجره رو باز بزارین هوا جریان داشته باشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خونه فرق دارهاینجا میتونه نیادبشینه خونه اش خب

مگه خوابگاه نیست؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

چقد لوسیهمه از نظر استدلالی ضعیفن؟تو خونتون مریض شی ماسک میزنی؟خب نرو خوابگاه با این حساسیتت

تو چه قدر بی کار و بی هدف و برنامه ای که سرت نمی شه عقب موندن از کار یعنی چی

و چه قدر دور از اجتماع که باز هم سرت نمی شه کسی که مریضه باید بمونه خونه یا ماسک بزنه

نه بقیه...

همین امثال شما با بی فکری ویروس رو پخش می کنید

بهش بگو و خیی جدی باهاش برخورد کنیه مشت ادم بی فرهنگ ریختن تو جامعهکسی که مریضه باید ماسک بزنه

بهش جدی گفتم

شرایطم رو توضیح دادم قبول کرد ماسک بزنه