2777
2789
عنوان

تنفر از شوهر 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 71 پست
فقط میره باشگاه به خودش میرسه زبان میخونه تو خونه اس تنها کاری که میکنه نظافت خونه اس چون وسواسیه حس ...

درامدت چقدره ک شوهرت انقدر روش حساب میکنه عزیزم؟

ناراحت نشی ولی خیلی بی غیرته..منم شاغلم شوهرم رو پولم حساب میکنه ولی خودشم واقعا کار میکنه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هنوز

فعلا اصلا سمت بچه نریا..

خب اگه تو خونه مفیدتره، ببرش محضر بگو تمام حقوقت رو بهت بده، حق طلاق حق خروج از کشور و همچی چون ایشون زن شده تو مرد

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
۱۴۰

من جای تو بودم در موردش تجدید نظر میکردم

ی همچین مبلغی رو نباید بهش میگفتی..

این ب تن پروری عادت کنه، فردا هم پولات رو میبره خرج دخترا میکنه

فعلا اصلا سمت بچه نریا.. خب اگه تو خونه مفیدتره، ببرش محضر بگو تمام حقوقت رو بهت بده، حق طلاق حق خرو ...

همه چی رو از اول گرفتم کافیه دیگه کمبیارم بگم برو بسلامت ولی از پدر و مادرم خجالت میکشم اونا نمیدونن اینطوری شده

من جای تو بودم در موردش تجدید نظر میکردمی همچین مبلغی رو نباید بهش میگفتی..این ب تن پروری عادت کنه، ...

اون موقع طرز تفکرم اینجوری نبود همه چی رو رو میکردم ولی اشتباه کردم باید کلی خرج بتراشم یه چیزایی تو فکرم هست مثل ساختن خونه تو زمین پدریم از اون لحاظ هم اصلا اهل تنها بیرون رفتن نیست فقط میره باشگاه خود ساختمون خونمون

من جای تو بودم در موردش تجدید نظر میکردمی همچین مبلغی رو نباید بهش میگفتی..این ب تن پروری عادت کنه، ...

اون موقع طرز تفکرم اینجوری نبود همه چی رو رو میکردم ولی اشتباه کردم باید کلی خرج بتراشم یه چیزایی تو فکرم هست مثل ساختن خونه تو زمین پدریم از اون لحاظ هم اصلا اهل تنها بیرون رفتن نیست فقط میره باشگاه خود ساختمون خونمون

همه چی رو از اول گرفتم کافیه دیگه کمبیارم بگم برو بسلامت ولی از پدر و مادرم خجالت میکشم اونا نمیدونن ...

خجالت نداره عزیزم

ی عمر زندگیه..تو زندگیت با کسی تعارف نکن..اول تهدیدش کن اگه ج داد ک فبها اگه نه شلاقی عمل کن..مرد باید حامی باشه..

اینجوری باشه رونالدو هم باید بشینه خونه جورجی خرجش رو بده ..

اون موقع طرز تفکرم اینجوری نبود همه چی رو رو میکردم ولی اشتباه کردم باید کلی خرج بتراشم یه چیزایی تو ...

نمیگم اهل این چیزاست میگم ب تن پروری عادت کنه مرد بی کار بمونه ب خطا میره

باید نقطه ضعفش رو پیدا کنی از طریق نقطه ضعفش بهش فشار بیاری بره سرکار

اون موقع طرز تفکرم اینجوری نبود همه چی رو رو میکردم ولی اشتباه کردم باید کلی خرج بتراشم یه چیزایی تو ...

ببخشید میپرسم شغلت چیه

میخوام ازت ایده بگیرم اگه دوست داری بگو

گاهی که حرف میزنیم میگه بهم سرمایه بده برم کار کنم دلم نمیکشه راستش

نخیر چه زرنگه..

بگو تو عرضه داری برو کار پیدا کن..اصلا نباید کم بیاری خامش بشی..این میخواد راه نفوذ رو پیدا کنه هی تلکه کنه