2777
2789
عنوان

بالاخره بینیم عمل کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 70 پست
منم اگه شوهرم دماغشو راضی بشه عمل کنه اون روز روز منه

وا بیکاری

ولش کن

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچهها شما عمل کردین صورتتون چرب میشد؟؟ من 8 ابان عملکردم خیلی صورتم چربی پس میده دکتر گفت طبیعیه؟

صورت منم خیلی چرب شدتهههه

خدایا هزاران بار شکرت🙂‍↔️میشه یه صلوات برای رسیدن  هدفام بفرستید؟مرسی زیبا ها🩵

وای دقیقا شوهر منم خر و پف میکنه اره چون قبلانم بیماری سرع داشته خب مغزش ممکن واکنش نشون بده اخه می ...

دختر میدونی باید 2 هفته خودت مراقبت کنی ازشش

بچهها شما عمل کردین صورتتون چرب میشد؟؟ من 8 ابان عملکردم خیلی صورتم چربی پس میده دکتر گفت طبیعیه؟

اره عزیزم من شیش سال پیش عمل کردم هنوزم صورتم صبح پا میشم روغن تولید میکنه بعد عمل اینجوری شدم

دختر میدونی باید 2 هفته خودت مراقبت کنی ازشش

اره بابا خودمم قبلا عمل کردم

ولی خواهرشوهرمم انحراف داشت عمل کرده مثل میمون شده همشم حالش بده سر گیجه اینا نمیدونم خیلی دوس دارم شوهرمم عمل کن فقط مردا خیلی ناز نازین یه سرماخوردگی که میگیره اینقدر ناز داره که میدونم عمل کن فیلمی داریم باهاش

اره بابا خودمم قبلا عمل کردم ولی خواهرشوهرمم انحراف داشت عمل کرده مثل میمون شده همشم حالش بده سر گی ...

😂😂خب پس بگو بره عمل کنه