2777
2789
عنوان

کیا همسرشون بچه نیمخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 67 پست
بخاطر بچه خودتو میکشی؟ پس چقدر زندگیت خالی از معناست که نبود بچه تمومش میکنه

لطفاً تا یاد نگرفتید نمک روی زخم کسی نریزید نی نی سایت نیاین لطفاً شاید حال یکی درحال انفجار بود بخاطر فقط بچه ن ولی بخاطر این که ذخیره تخمدانم کم شده آره چون بشدت سخته بشدت فرض کن ۲۴ سالت باشه بگن خانوم داری یائسه میشی تخمک اهدایی بگیر حالت بد نمیشه

به مامانم روزی صد بار زنگ میزنمبه بابام هفتهای یک بار بعضی وقتا صحبتم با مامانم تموم میشهبابام زنگ م ...

از اینایی که خودشونو عقل کل میدونن بدم میاد

چرا بچه میارید عقل ندارید و فلان به توچه مگه باید به تو توضیح بده چرا بچه میخواد

تو بپوس تو تنهایی خودت به بقیه چیکار داری

بچه امید به زندگی درس بخون کار کن پولدار ترین آدم رو زمین باش سرکار خسته بیایی تنها کسی که تو خونست تویی یه خونه تاریک بی صدا

بچه حتی بزرگ بشه بازم همیشه به فکر پدر و مادره حتی هفتهایی یکبار زنگ بزنه به دیدنت بیاد تو پیری مطمئنی حتی مردی یکی هست به فکرت باشه و واست فاتحه بخونه

فراموش شده نیستی

اخرش که چی پول در بیار دانشمند بشو برو سفر از یه جایی به بعد اینا دیگه تکراری میشه ولی پیشه خانواده بودن دورهمی خانواده خودت و بچه هات هیچوقت تکراری نمیشه یه ساعتم کنارت بنشینن واسه یه ماه انرژی داری

یه صلوات بفرستید برام لایک کنید منم بفرستم براتون 🌱🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه قبل ازدواج در مورد اینچیزا به تفاهم نرسیدید؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......