2777
2789

واسه خوراک مرغ ده نفر چن تا مرغ لازمه؟ من خودم کلا فقط سینه مرغ میخورم اما مهمونام همه قسمتاشو میخورن میخوام مرغ کامل بخرم چن تا بسته!؟؟

بعد اینکه من هنوز بعد سالها آشپزی هنوز دستم نیومده چقد برنج درست کنم همیشه انقد زیاد درست میکردم میریختم دور خاک عالم تو سرم دیگه تصمیم گرفتم اسراف نکنم خدا بدش میاد کار خییییلی بدیه بگین پیمانه ام چی باشه؟ لیوان آب خوری یا استکان؟

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خورشت یا غذای دیگه هم داری؟

سوپ و سالاد

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

برا هرنفر ی لیوان دسته دار برنج خیس کن. همیشه هم دوتا اضافه. فوقش فردا میخورید

مرغ هم بنظرم سه تا

ما یه خانواده چهارنفره ایم ، دوتا بچم ابتدایی ن

یه مرغ درسته رو میخوریم

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

پیمانه پلوپز نه لیوانه نه استکان، یه چیزی بین این دوتاست

یه پیمونه مخصوص داره که از پلاسکو باید بخری

به ازای هر نفر یک پیمانه برنج

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

2 تا مرغ. کل سینه و رانش رو دو تیکه کن.

برنج هم استکان فرانسوی 13 پیمانه نهایت

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را