برای ۵۰ نفر
- رشته آش: حدود ۳ تا ۳٫۵ کیلوگرم
- سبزی آش: حدود ۴ تا ۵ کیلوگرم
- نخود و لوبیا: حدود ۲ کیلوگرم
- عدس: حدود ۱ تا ۱٫۲ کیلوگرم
- پیاز داغ: حدود ۵۰ قاشق غذاخوری (حدود ۱ لیتر)
- کشک: حدود ۲٫۵ کیلوگرم
- روغن و ادویه: به تناسب، حدود ۱۰۰–۱۵۰ گرم روغن ادویه کافی
---
🔑 نکتهها:
- بهتره حبوبات رو از شب قبل خیس کنی تا هم زودتر بپزن، هم سبکتر بشن.
- همیشه کمی بیشتر از این مقدار آماده کن چون آش رشته معمولاً پرطرفدار و پرکاسه میشه.
از هوش مصنوعی پرسیدن