2777
2789

خانوما میخوام برای ۵۰ نفر آش درست کنم

نفری یه ملاقه پر تو این کاسه یکبار مصرفا

چند کیلو بنشن (نخود و لوبیا و عدس)

چقدر سبزی (از این بسته بندیای سبزی فروشیا بسته بندی آش روش نوشته از اونا میخرم چند بسته بخرم)

چقدر کشک و اینا؟

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

از چت جی بی تی بپرس

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای ۵۰ نفر

- رشته آش: حدود ۳ تا ۳٫۵ کیلوگرم

- سبزی آش: حدود ۴ تا ۵ کیلوگرم

- نخود و لوبیا: حدود ۲ کیلوگرم

- عدس: حدود ۱ تا ۱٫۲ کیلوگرم

- پیاز داغ: حدود ۵۰ قاشق غذاخوری (حدود ۱ لیتر)

- کشک: حدود ۲٫۵ کیلوگرم

- روغن و ادویه: به تناسب، حدود ۱۰۰–۱۵۰ گرم روغن ادویه کافی

---

🔑 نکتهها:

- بهتره حبوبات رو از شب قبل خیس کنی تا هم زودتر بپزن، هم سبکتر بشن.

- همیشه کمی بیشتر از این مقدار آماده کن چون آش رشته معمولاً پرطرفدار و پرکاسه میشه.

از هوش مصنوعی پرسیدن

این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانم‌جا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸
پنج تا رشته یک کیلویی میخوایبرای هر رشته هم یک کیلو سبزی خورد شده و یک لیوان حبوبات نخود و لوبیا نصف ...

پنج بسته رشته آش؟! برای ۵۰ تا کاسه کوچیک مدرسه ای؟!

فکر کنم یک الی یک و نیم بسته کافی باشه

اشتباه متومه شدین عزیزم

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

پنج تا رشته یک کیلویی میخوایبرای هر رشته هم یک کیلو سبزی خورد شده و یک لیوان حبوبات نخود و لوبیا نصف ...

پنج بسته رشته آش؟! برای ۵۰ تا کاسه کوچیک مدرسه ای؟!

فکر کنم یک الی یک و نیم بسته کافی باشه

اشتباه متومه شدین عزیزم

پنج بسته رشته آش؟! برای ۵۰ تا کاسه کوچیک مدرسه ای؟!فکر کنم یک الی یک و نیم بسته کافی باشه اشتباه متو ...

برای پنجاه نفر آدم بزرگ من گفتم

حداقل دوتا رشته لازم دارید پس

https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=61xnkg

برای ۵۰ نفر- رشته آش: حدود ۳ تا ۳٫۵ کیلوگرم - سبزی آش: حدود ۴ تا ۵ کیلوگرم - نخود و لوبیا: حدود ۲ ...

ممنون عزیزم