2777
2789
عنوان

بیچاره شدم.

| مشاهده متن کامل بحث + 14569 بازدید | 68 پست
اين چه حرفيه عزيزم اميدوارم هيچ مشكلي برات پيش نياد  و ني نيت رو بسلامت بغل بگيري  ...

ببخشيد☹️☹️☹️☹️

ميشه پسترو پاكش كنم؟😐

من فكر نميكردم بد باشه واقعا...قصديم نداشتم اصلا..

ايشالا مشكلت جورى حل بشه كه خودت انگشت به دهن بمونيو شاديش تا ابد تو وجودت باشه😍❤️💋

بازم ببخشيد عزيزم فكر نميكردم حرفم بد باشه حلالم كن☺️☺️😍😍❤️❤️💋💋

ببخشيد☹️☹️☹️☹️ ميشه پسترو پاكش كنم؟😐 من فكر نميكردم بد باشه واقعا...قصديم نداشتم اصلا.. ايشالا م ...

اره عزيزم پاكش كن

قربونت برم عزيزم 

فهميدم منظوري نداشتي مهربون بانوووو😍😍

خدا جون میشه محکم بغلم کنی تا یه دل سیر تو بغلت گریه کنم.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاك نميشه چرا؟!به نينى يار بگم؟!☹️☹️

فكر كنم از يه تايمي كه بگذره ديگه نميتوني پاكش كني 

شايد ني ني يار بتونه پاك كنه 

ولي بيخيال 

فكرت رو درگيرش نكن 

همه متوجه شدن كه منظوري نداشتي 

😘😘😘😘

چه مسخره يعنى چى!!😐😐😐 الان ميرم سراغ نينى يار!  آخه من كسى ازم ناراحت باشه حتى مجازى خوابم ...

چه دل مهربوني داري 

كاش همه آدما مثل شما بودن☺️ 

چه دل مهربوني داري  كاش همه آدما مثل شما بودن☺️

شما مهربونى كه بهم گفتى...

من خودم خيلى پرورشگاه ميرفتم از ١٨ سالگيم...

خيلى بچه هاى معصوم و پاكى ان...فكر اونا بودم فكر دل شماها نبودم...واقعا نميتونم حستو درك كنم عزيز دلم ...بدون فكر حرف زدم واقعا ازهركى كه اين مشكلو داره و از خوندن پستم ناراحت شده معذرت ميخوام❤️❤️❤️ايشالا خدا فندوق خوشگل خودتونو بكاره تو دلتون به حق روز عزيز 💋الان واسه همتون ١٠٠ تا صلوات ميفرستم...

فقط ۱ کار کن

به هر چیزی فکر کنی همون میشه.مثب فکر کن

امیدتو از دست بدی همون میشه

نمیشه تلاش و کلی نذر و نیاز و دعا کنی ولی امید قلبی نداشته باشی جواب نمیگیری

(تنها آرزوم :الهی همه خواهرام توی نی نی سایت مادر بشن.آمین
عزيزم حرف زدن خيلي راحته  شما نميتوني حال كسي رو كه اين مشكل رو داره درك كني  با اين حرف ...

من نه ازدواج کردم و نه قصدشو دارم . ولی هروقت بتونم از پرورشگاه بچه میارم. عجیبه اون بچه ای ک تو این دنیا هست و هیچکسی نیس ک دوسش داشته باشه و همه زندگیش باشه . اونوقت برای بچه ای که نیومده و نیست و معلوم نیس اگر باشه چه شکلی و با چه وضعیتی قراره باشه چه تلاشی میکنیم!!!!

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
چیکار کردن

ببخشید ابنو‌میکم اونا  هم خیلی دوا درمون کردن جواب نگرفتن  سه تا بچه رو اوردن بزرگ‌کردن اخریش الان ۱۵سالشه اونا هنوزم در حال تلا شن ولی همه دکترا گفتن  اسپرم ضعیفو‌میشه کاریش کرد ولی صفرو‌نه

بازم از درگاه خدا ناامیدی نیس انشالله که برا شما بشه 

دکتر سیّاهی طب سنتی یار دیار هند تو آمل به شدت ازش نعریف میکنن و خیلیا پیشش جواب گرفتن

عزیزم هرچی سرچ کردم یه نفر دیگه بالا میومد اگه شماره ای داری ازش ممنون میشم لطف کنی 

خدایا شکرت