2777
2789
عنوان

دکتر با مادرم بد حرف زد بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 65 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی دکترا رو دیدم اینجوری می گن منم تو این شرایط حس بد میگیرم ولی به مامانتم بگو اهمیت ندید بی خیال چرا بخاطر رفتار بد یکی دیگه خودتون و ناراحت می کنید برید یه کاری که خوشحالتون می کنه انجام بدید تا یادتون بره انشالله مامانت هم بزودی خوب میشه ❤️

سلام رفقا 

بعضیا هار شدن دکترشو عوض کن

دکترش کارش خوبه نمیدونم عوض کنم کجا بریم والا خودمم چهار ساله تحت نظر همین دکترم فقط خیلی عصبیه باز میگم مادرم همسن مادرش بود نباید اینجوری برخورد میکرد

در خیالم خیالی جز خیال تو پرسه نمی زند خیالِ نابِ من!🌸😍

باید جوابشو میداده

من با مامانم رفتم دکتر بعد دارو هارو گرفتیم نشون دکتر دادیم و داشتیم میرفتیم که منشیش گفت خانم بیا بهت بگم چطور مصرف کنی همینطور سرتو انداختی پایین و میری مگه بلدی؟مامانم گفت اره میدونم گفت بگو ببینم زود باش جلو همه مریضا مامانم هم هول کرد منشی هم وایساد خندیدن که مگه دکتری تو اخه😐😐😐😐دوست داشتم بزنم تو دهنششش

بعد جالبه مامانم همیشه پول بیشتر میده برای ویزیت این دکتر که اظافش برای منشی باشه گفتم بفرما مامان اینم جواب محبتت

میگفتی نمیخواد مطب بزنه ولی شما موظفی توضیح بدی

کاش اینجور مکواقع خون به مغزم برسه،ولی انقدر شوکه بودم نتونستم چیزی بگم

دکترش کارش خوبه نمیدونم عوض کنم کجا بریم والا خودمم چهار ساله تحت نظر همین دکترم فقط خیلی عصبیه باز ...

تو چیزی نگفتی بهش

بعضی از دکترا واقعا بیشعورن راست میگن تحصیلات شعور نمیاره بارها به چشم دیدم

لایک نفرمایید با تشکر

چرا جوابش رو ندادید ، دکتر وظیفه اشه بیمار رو مطلع کنه از بیماریش

دقیقا،من انقدر شوکه شدم نتونستم چیزی بگم دکاره صداشو بلند کرده بودانگار مادرم چه چیز عجیب و بدی پرسیده

یه عده واقعا بلانسبت انگار سگ هارن توی هر صنفی هم وجود دارنا تزریقاتی فروشنده بیکار

دقیقا ولی خب از پزشک مملکت بیشتر انتظار میره که آداب رو بلد باشه درضمن داشت به موظفیش عمل میکرد لطفی درکار نبود که اونجوری برخورد کنه

باید جوابشو میدادهمن با مامانم رفتم دکتر بعد دارو هارو گرفتیم نشون دکتر دادیم و داشتیم میرفتیم که من ...

متاسفانه اکثر ملت و جامعه دچار نزول شخصیت و شعور شده💔

تحت نظر غدد باشه به نظرم بهتره، بیمارای آدنوم معمولا خیلی مضطربن نمیدونم چرا

آخه پریودش بابت این بیماری نامرتب شده از طرفی نزدیک یائستگیه گفتن باید زنان معاینه کنه