2777
2789
عنوان

کمکککک سینما خصوصی vip

110 بازدید | 10 پست

سلام عزیزان روز پاییزیتون بخیر باشه

خانما جایی رو می شناسین که سینما خصوصی باشه و بهشون فیلم و سریال پیشنهاد بدیم برامون پخش کنند؟؟؟ اکیپ دخترونه هم هستیم حدودا 8 نفریم خودمون میخوایم فیلم خارجی بدیم برامون پخش کنند و شرایط سینما باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی برج ها ی مسکونی سینما اختصاصی دارنمنطقه یک بعید میدونماما در منطقه دو قبلا قبول میکردن(قبلا یعن ...

اوه مرسی عزیزم، بنظرتون چطوری باید بفهمم که کجا قبول می کنن؟ هرچی سرچ می کنم هیچی نمیاد

ایران مال داره vip دخترم قبلا می رفت ولی فکر نمی کنم قبول کنن شما فیلم بدین چون فیلم ها برای پخش بای ...

آره مشکل همینه که میخوایم خودمون بهشون فیلم بدیم چون فیلمش مال هالیووده و میخوایم زیرنویس هم داشته باشه، ولی سینماهای مال ها قبول نمی کنن متاسفانه

آره مشکل همینه که میخوایم خودمون بهشون فیلم بدیم چون فیلمش مال هالیووده و میخوایم زیرنویس هم داشته ب ...

آره دیگه ولی ایران مال فیلم های خوبی به زبان اصلی میزاره با زیرنویس می تونید یه کاری هم کنید از این دستگاهها قدیم آپارات می گفتن اجاره کنید به لبتاپ وصل میشه جمع شید خونه یکی تون رو دیوار فیلمی که دوست دارید پخش کنید بنظرم خوب میشه

سلام رفقا