2777
2789
عنوان

تولد آقایی بیست هشت شهریوره

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 40 پست

چرا لباش قرمز با کفش مشکی،بنظرم لباستم مشکی کن

کیک هم کامل قرمز،لباس آقا هم کامل مشکی

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه تولدا رو دونفری جشن میگیرم تزیین خونه درست کردن قورمه سبزی سالاد اندونزی ارایشو اماده ش ...

ازه لباسمم مناسب بقیه نیست😂😂

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

چرا لباش قرمز با کفش مشکی،بنظرم لباستم مشکی کنکیک هم کامل قرمز،لباس آقا هم کامل مشکی

وای خیلی بد میشه مگه عزاداری یا مجلس شیطان پرستیه؟؟😂😂اونکه سرکاره خبر نداره ولی صبح بهش لباس مورد علاقمو میدم

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

تولدت پیشاپیش مبارک باشه عزیزم دلم هم فصلی منی ،من ۷مهرم

قربونت بشم مهربونم ممنون

سال ها میگذره دریغ از ی دلخوشی از ته دل

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

ازه لباسمم مناسب بقیه نیست😂😂

خودتون دو تا همیشه باشید عشق کنید🙂

یادمه یکبار رفتم تولد داداشم ۳۷ سالگیش بود اوووف کاغذای رنگی بادکنک هلیوم اهنگ تولد زنداداشم گفت بالاخره اومدی بعد از سالها تولد برادرت گفتم عزیزه من واقعا حس خوبی ندارم الان تولد یه مرد ۳۷ ساله اومدم قشنگ خودتون برید یرستوران لاکچری عشق کنید این همه آدم این همه هزینه بعد گفت اسمش روشه تولد از قدیم همه بودن تا ابدم باید شلوغ باشه منم گفتم باشه هر کی نظری داره ولی خواهشا ناراحت نشو من دیگه نمیام همون تبریک اسمس ب برادرم میدم برام قابل قبولتره

وای خیلی بد میشه مگه عزاداری یا مجلس شیطان پرستیه؟؟😂😂اونکه سرکاره خبر نداره ولی صبح بهش لباس مورد ...

خب این رنگ تم خودتون بود خوشکل خانوم

کیک سفید قرمز با لباس قرمز کفش مشکی و لباس آقایی هم ک معلوم نیس چیه ک بدتره

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

خودتون دو تا همیشه باشید عشق کنید🙂یادمه یکبار رفتم تولد داداشم ۳۷ سالگیش بود اوووف کاغذای رنگی بادک ...

اره بابا شخصی خیلی بهتره

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

آره خیلی خوب میشه. اگه میتونی خورشتو خودت بپزی بهتره. بیا تولدتون رو هم تعریف کن بعدش دلا .

😀😀😂من نمیدونموقت کنم یا نه چون هنوز هیچییی نخریدم جتی باید فرش و مبلای سالن جنع کنم میفهمههه

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️