2777
2789

آره خواستگار من

هیچی بعد یکی دوسال الان گیر سه پیچ داده به یه دختره دیگه 😂😂

🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن  اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی                                                                           ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

دوستم این شرایط رو داره

هیچی ازدواج نکرده و نمیکنه

با کسی هم نرفت بعد دختره

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

میشه تعریف کنید

خب چندین سال پیش یکیو دوس داشتم .قرار گذاشته بودیم ازدواج کنیم .رابطمونم خوب بود .ولی بعد یه مدت بیخبر گذاشت رفت .بعدها فهمیدم با پسر داییش ازدواج کرده

https://abzarek.ir/service-p/msg/2326883

آره یکی خواستگارام

فقط میدونم که ازدواج نکرده ولی افسردگی نداره گمون نکنم

همون موقه به واسطمون گفته بود اگر جوابش منفی باشه من تا آخر عمرم هیچکسو به زندگیم راه نمیدم

منم گفتم برو بابا چرت و پرت میگه و ... منم خب شوهرمو دوس داشتم

هیچی دیگه الان هنوز مجرده

چند وقت پیش مادرشو دیدم توی روضه بیچاره مریضه به من نگاه میکرد میگفت دعا کنین پسرم سر و سامون بگیره میترسم بمیرم و عروسیشو نبینم

خیلی تو فکرشم اه لعنتی فکر نمیکردم انقدر جدی باشه

بله که دیدم

یکی از پسرای فامیل ادعا میکرد عاشق منه و اگه به من نرسه خودشو میکشه

وقتی من و شوهرم تازه نامزد کرده بودیم دختر داییم گفت که فلانی پیام داده که عاشقتم و بدون تو میمیرم (دختر داییم در جریان ادعای اون پسر بود). خلاصه دختر داییم هم. چند ماه بعدش ازدواج کرد و اون آقا هم رفت با یه دختر دیگه ازدواج کرد

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...