2777
2789
خدا رو شکر دعا کن من هم بتونم عمل کنم و برای همیشه راحت بشم دعا کن عملم خوب باشه

ایشالا خوب میشی البته من خیلی اذیت شدم و گریه میکردم ولی بخاطر هموریید نبود من دو تا عمل با هم داشتم من همزمان با هموریید، فیستول هم عمل کردم خدا اون روزا رو برای هیچکس نیاره کسایی که با من هموریید عمل کردن اصلا درد نداشتن چون درد من به خاطر فیستول بود اذیت شدم وگرنه به خودی اصلا هموریید عملش سخت نبود

اللهم عجل لولیک الفرج  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم واسه منم داخل نمیره

چطور نفهمیده ،رابطه جنسی کامل دیده میشه ،امکان نداره زخم بیرون باشه مرد نفهمه ..مخصوصا وقتی پوزیشن از سمت پشت باشه ..بعدم بدونن مگه خطایی کردین چقد سخت میگیرین

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
گلم من هم داخلی بود هم بیرونی

هردوشو برداشتن ؟؟

بیرونی چندتا داشتین؟

چرا دکتر به من میگه بیرونی هارو نمیشه دست زد بردارم مقعد تنگ میشه

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
واسه ما همیشه تو تاریکیه

😂😂😂من شوهرم از تاریکی بدش میاد..ولی اصلا و ابدا از اول براش مهم نبوده یعنی ندیدم به زبون بیاره انگار وجود نداره اصلا ..ماها خیلی سخت میگیریم یه گوشت اضافه چیز جدی نیست اصلا ..خدای نکرده بدنمون نقصی که نداره ..حساس نباش بنظرم بزار بدونه ..من یکی و میشناسم بدنش سوخته یه طرف ، ولی اصلا زن و شوهر براشون مهم نیست ..عشق که باشه اینا واقعا مهم نیست.

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
هردوشو برداشتن ؟؟بیرونی چندتا داشتین؟چرا دکتر به من میگه بیرونی هارو نمیشه دست زد بردارم مقعد تنگ می ...

مگه چند تا بیرون داری که میگی بیرونی ها ؟ ...ولی من دیدم برداشتن با لیزر البته

هردوشو برداشتن ؟؟بیرونی چندتا داشتین؟چرا دکتر به من میگه بیرونی هارو نمیشه دست زد بردارم مقعد تنگ می ...

اره هر دوتاش رو برداشت ولی نمیدونم داخلی چند تا بود ولی بیرونی یه دونه بود خیلی کوچیک بود

اللهم عجل لولیک الفرج  

سه تا

چرا گذاشتی یبوستت اینقد طولانی بشه ..سعی کنیبوستت درمان کنی ،هر چند من خودممهر روز مراعات میکنموگرنه یبوست سمج ول کن نیست