2777
2789
عنوان

اگه عمرمونو پشت کنکور تلف کرده باشیم خدا میبخشه

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 30 پست

ببین اتفاقی که برای شما افتاده خیییلی رایجه ... یعنی اونایی که تصمیم میگیرن برای کنکور بخونن اولش با انگیزن ولی رفته رفته فرسودگی ایجاد میشه و دیگه نمیخونن ...

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم❤️ از رحمت خدا نا امید شدن خودش گناه بزرگیه به خدا توکل کن درحد توانت درس بخون برنامه بریز ...

سلام گلم

واقعا ادنی که فرصتاشو سوزونده دباره خدا بهش فرصت خوب میده مثلا گفتن امسال قبولی خوب بوده من کنکور ندادم الان پشیمونم دیگه حس میکنم سال دیگه رتبه خیلی خوبی بخواد و دیگه نشه

و اگه بازم پشت کنکور بمونی همین اتفاق واست میوفته ... پس یا همین امسال هرچی قبول شدی برو و برو دنبال علاقت

یا اینکه اگه واقعا تصمیمت جدیه از صبح زود مثلا ۸ صبح برو کتابخونه تا ۳،۴ بعد از ظهر ، تو خونه سعی کن نمونی و آزمون های سنجش یا قلمچی یا ... هم ثبت نام کن

ببین اتفاقی که برای شما افتاده خیییلی رایجه ... یعنی اونایی که تصمیم میگیرن برای کنکور بخونن اولش با ...

اخه خوبم نخوندم افکارم اذیتم میکنه میخوام همین ۶ماهو خوب بخونم یعنی نمیتونم

بخدا قسم دست خودم نیست دارم دیوونه میشم از اینورم عقبم کلی وقتم تلف میشه ضعیفم خدا بکشتم خلاص شم خیل ...

اگه جدی میگی خدا ک بخشنده هست از الان شروع کن به خوندن این افکار وسواس گونه جلوی پیشرفتت رو میگیره و اگه بهش بها بدی حتی توی کارای ساده روزانه هم دچار مشکل میشی و اگه خیلی رهایی از افکارت سخته بهتره بری پیش مشاور روانشناس

و اگه بازم پشت کنکور بمونی همین اتفاق واست میوفته ... پس یا همین امسال هرچی قبول شدی برو و برو دنبال ...

به ازمون نمیرسم اولا خوب میخوندم الان انگار یچی دست و پامو بستههههه😭😭😭😭

اخه خوبم نخوندم افکارم اذیتم میکنه میخوام همین ۶ماهو خوب بخونم یعنی نمیتونم

چه افکاری؟

میدونم شاید پرش فکری داشته باشی و نتونی به اندازه کافی روی درس تمرکز کنی ولی با این وجود سعی کن دوباره فکرتو برگردونی روی درس ...اگه از همین حالا شروع کنی و خوب بخونی حتما موفق میشی ...

به ازمون نمیرسم اولا خوب میخوندم الان انگار یچی دست و پامو بستههههه😭😭😭😭

میفهمم ، همین طولانی شدن روند درس خوندن باعث شده اینجوری بشی ، منم یه روزی این شرایطو داشتم ، دلم میخواست کتابمو پرت کنم اونطرف ...

واسه همین میگم یا باید خودتو مجبور کنی به خوندن یا اینکه بری دنبال یکی دیگه از علاقه هات ...

میفهمم ، همین طولانی شدن روند درس خوندن باعث شده اینجوری بشی ، منم یه روزی این شرایطو داشتم ، دلم می ...

خوب نخوندم این دلمو میسوزونه یعنی انگار صفرم بازم امیدی هست پرستاری قبول شم وقتی به اعلام نتایج و نشدنش فکر میکنم دلم میخواد بمیرم فقط