2777
2789
عنوان

حاضر بودید با این فرد ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله... کار ازاد برا اقا بهتره تا کارمندی

اینم در نظر بگیرید ممکنه خودتون در آینده دکترا بگیرید و استاد دانشگاه بشید

بازم مشکلی ندارید؟

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

جاریم دکتری داره شوهرش دیپلمه اس ولی آنقدر تو رفاهه که صدتا دکتر مهندسمنمیتونن اون زندگیو براش فراهم کنن توم معلمی دیگه حقوق آنچنانی نداری که بخای با همکار و اینام ازدواج کنی وضع مالیشخوبه قبول کن

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

اره 😅 کلا مدرک تحصیلی تو ایران ن پول میاره ن شعور و نه سواد شاید بخاطر مدرک و تحصیلات بگید بده ولی خوب فرضا طرف مقابل یک مدرک پیام نور میگرفت بنظرتون دیگ اک بود این چیزا بهش اضافه میشدیهو؟

ممکنه در آینده خودتون دکترا بگیرید بازم مشکل ندارید با این موضوع

بله که خوبه خیلی هم خوبه مثلاً مدرک داشته باشه پول نداشته باشه برا تو نون و آب میشه

هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)

راستش من نه چون ب شخصه تحصیلات برام مهمه و اعتقاد دارم تحصیلات ب آدما ی دید باز تر میده نسبت ب زندگی و مسائل و دیپلم بنظرم زیاد جالب نیست مخصوصا اگ خودم تحصیل کرده باشم

ولی خب باز ب معیار های خودت هم بستگی داره

نه ، حاضر نیستم چیزیو در نظر نگیرم و هرجور شده ازدواج کنم چسم بسته

حیف انگشتام که برای تایپ کردن پست بعضی کاربرا میره یه لایکی یه اهم اوهومی چیزی😵‍💫 حس میکنم با دیوار حرف زدم 🤕 اصلا حیف وقتم برای این سایت🥴 اصلا چرا تولد میخوام بزنم فصل بهارو نداره 🙄 خدایی بعضیاتون عکس میزارین چقدر خوشگلین 😍

بله که خوبه خیلی هم خوبه مثلاً مدرک داشته باشه پول نداشته باشه برا تو نون و آب میشه

نمیتونم کنار بیام لیسانس نداره

هر شرطی هم گذاشتم قبول کرده

گفتم شهر خودمون زندگی نمیکنم گفته باشه همونجا خونه میخرم

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼