2777
2789

حوصله قضاوتتون و ندادم

متاهلم همسرم و دوست دارم ،قبل همسرم با استاد دانشگاهم تو رابطه بودم تقریبا ۱۲ سال تفاوت سنی داشتیم

تو اون تایم واقعا دوستش داشتم بخاطر اینکه حس کردم شاید بغیر من با کس دیگه هم در ارتباط باشه و میخواست باهاش صمیمی باشم که اینم از من برنمیومد بخاطر همین موضوع رابطه مون تموم شد ،ولی تا مدتها دنبالم بود دوروز مونده به عقدم خواهش کرد فقط بیاد ببینه حرف بزنیم اجازه ندادم

اینکه چه بمنگذشت بماند امروز برای دفعا ارشد همکلاسی لیسانسم رفته بودم دانشکده ،باهاش چشم تو چشم شدم یواش سلامدادم وسط جلسه رفتم ترسیدم بگه بیا اتاقم صحبت کنیم

حالم خوب نیست تپش قلب دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوجه شدم یه هفته بخاطر دعوت دانشگاه لهستان ،رفته بود اونجا ته دلم حسودیم شداگه باهاش ادامه میدادمرا ...

بیخیالش شو،خودت نخواستی،خپت این همسرت رو خواستی،پس با فکری بیهوده که بجایی هم نمیرسم،زنذکی تو تلخ نکن

نه ادممتشخصیه هیچوقت اذیتمنمیکنهحتی تو فالورهای اینستام هست فقط لایکمیکنه

پس اگر زندگیتو دوست داری آنفالو ریموو کن و سعی کن زیاد جلوش آفتابی نشی

اینجور ادامه بدی فقط خودت حساس تر میشی

🦦

منم یکی خیلی دوسم داشت اون زمان دانشجو دکترا بود به ما سال پایینی ها درس میداد ولی من عاشق یکی دیگه شدم و ازدواج کردم

اونم بورسیه شد رفت آلمان بعدم برگشت و شد استاد برتر دانشگاهمون

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍