2777
2789

من قبلا زیاد میرفتم خونه بابام در حدی که هر رو میرفتم سر میزدم عادت کرده بودم اما الان مدتیه نمیرم اصلا شاید هفته ای یکبار دو هفته یکبار این ماه فکر کنم دوسه بار رفته باشم نزدیکم هست ها اما نمیرم بچه های اینجام گفتن کمتر برو تا احترامت حفظ شه، و قضیه اصلی اینه که من دوسه سال پیش زیاد با خانواده شوهرم رفت و آمد نمیکردم باهاشون اوکی نبودم بخاطر یه سری اخلاقای خاصی که دارن با همه مردم البته، منم همش سر شوهرم غر میزدم با اونا رفتار صمیمی نداشتم اصلا و خونشون نمیرفتم اونام نمیومدن و وقتی دخترم دنیا اومد ب خانواده من وابسته بود و دوسشون داشت اما تا کسی از خانواده شوهرمو میدید شروع میکرد به گریه کردنو جیغ زدن چون نمیشناختشون 😑😑😑و اونام هربار که همو میدیدم هی کنایه میزدن که تو نمیاریش اینجا مارو نمیشناشه حق داره جیغ بزنه مارو نمیشناسه و ازین حرفا و هی کنایه مینداختن که عزیزم من دختر عموی خاله فلانی ام بخاطر اون بیا بغلم منظورشون خواهرای من بود متوجه شدید اینو ؟یعنی فقط خاله هاشو دوس داره، اما دو سال پیش یه اتفاقی افتاد که من دیگه مجبور شدم رابطه مو با خانواده شوهرم درست کنم و کاری کنم اونا پشتیبان من باشن همین کارم کردم الان خیلی باهم خوبیم و رفت و آمد داریم و من تو این مدتی که خونه پدرم نرفتم خونه اونام نرفتم مگه اینکه دعوتم کرده باشن خلاصه مادرشوهرم تا منم میبینه هی میگه نمیای سر بزنی هی میری خونه بابات اینا🙄 بعد بابام اینا و پدرشوهرم تو یه خیابونه خونه هاشون بعد مادرشوهرم میگه اونجا میری یه سرم اینجا بزن، الان من یه ساعت بشینم توضیح بدم قسم بخورم اونجام نمیرم یا فایده نداره؟؟؟

یا خواهرشوهرم دیشب با کنایه به دخترم میگفت خاله نسیمتو نقاشی کن😐 در حالیکه بچه من الان سه سالشه و اونارم خییییلی دوس داره مخصوصا دختر عمشو هنوزم ولکن نیستن اما خب من میگم حق دارن نمیدونم واقعا حق دارن یا نه

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ول کن بابا یه گوشت در یه گوشت دروازه به منم گفتن بچت میترسه و فلان ولی بلاخره میفهمن و متوجه میشن

قرار نیست اونا با خرفاشون تورو هدایت کنن که حالا خونه بابات یا اونا نری

قطعا خونه بابات مثل خونه اونا نیست

بعدم هر سری گفتن به دنبال دلیل تراشی نباش گفتن روتو بکن اونور انگار نشنیدی به روت نیار اگه دلیل بتراشی یعنی ضعف داری نشون میدی و اجازه میدی کنترلت کنن

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ببخشید بیشتر کنایه هاشون مسخره و خنده داره تاناراحت کننده بخندوعادی باش

عه؟ باشه😂

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

ول کن بابا یه گوشت در یه گوشت دروازه به منم گفتن بچت میترسه و فلان ولی بلاخره میفهمن و متوجه میشن قر ...

یعنی سکوت کنم

یعنی سکوت کنم

اره فقط کار خودتو بکن به حرف کسی نباش مثلا نگو الان نرم خونه بابام که اونا ناراحت نشن

نه برو قشنگ سر بزن هر وقت خواستی

تایمم داشتی اونور برو

تو هرچقدر بگی هر چقدر قسم بخوری باور نمیکنن این تجربه منه

یعنی بابام بهشون میگفت من دخترمو از فلان موقع ندیدم فک میکردن بابام درغگوعه

پس منم دیگه گفتم ولش کن بابا چرا باید خودمو خرج اونا کنم که باور کنن یا نکنن بعد کم کم به تعداد رفتو امدام عادت کردن

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اره فقط کار خودتو بکن به حرف کسی نباش مثلا نگو الان نرم خونه بابام که اونا ناراحت نشن نه برو قشنگ سر ...

آره دقیقا اونا باور نمیکنن برا همینم ننشستم توضیح بدم ک اونجام نمیرم اما واقعا نرفتنم به خونه پدرم ربطی به اونا نداره خودم میخوام که دیگه نرم زیاد

یه جاری دارم روابطش با خانواده ها دقیقا مثل شماست ازش خوشمون نمیاد و بنظرم منطقیه که رفتار بچش باعث شنیدن این حرفها بشه

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

آره دقیقا اونا باور نمیکنن برا همینم ننشستم توضیح بدم ک اونجام نمیرم اما واقعا نرفتنم به خونه پدرم ر ...

توضیح که میدی اونا اینو از روی ضعف یا دروغ میبینن

ولش کن توضیح نده هر چقدر هم که کنایه زدن

به پسر منم زیاد میگفتن

این حرفا هست تا اخر عمرت

من ۱۹سالمم بود عموم میگفت به مامانم اینارو ببر خونه خواهرت بذار اینا با ما راحت نیستن

دیگه بچه تو که ۳ سالشه

باید گوشتو عادت بدی

یه جاری دارم روابطش با خانواده ها دقیقا مثل شماست ازش خوشمون نمیاد و بنظرم منطقیه که رفتار بچش باعث ...

من قبلا اینجور بودم عزیزم الان حتی خونه پدرمم نمیرم دیگه بچمم الان بیشتر خانواده شوهرمو دوس داره جونش به جون دختر عمش بسته اما اونا ولکنم نیستن هی کنایه میندازن خسته شدم

من قبلا اینجور بودم عزیزم الان حتی خونه پدرمم نمیرم دیگه بچمم الان بیشتر خانواده شوهرمو دوس داره جون ...

خب پس شما هم باید به جبران اون موقعا یکم صبور باشی تا زمان طی بشه و ببینن که اینبار بچتون اونهارو بیشتر دوسداره

اینجوری میشه این به اون در و خودشون کم کم ساکت میشن

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

ول کن بابا یه گوشت در یه گوشت دروازه به منم گفتن بچت میترسه و فلان ولی بلاخره میفهمن و متوجه میشن قر ...

دقیقا یعنی اونجا میرفتم حق نداشتم بشینم یا بخوابم الان اینقدزده شدم که فقط یه عید دیدنی یاعیادت اصلانمیرم اینقدآروم وعاقل شدم