2777
2789
عنوان

متنفرم از هیکلم خیلی بده عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2536 بازدید | 111 پست
گفت من فکرمیکردم بعد ازدواج چاق میشیاکثرا بعد ازدواج و بچه چاق میشنمن ازبس حرص داد ب جای چاقی هی هر ...

لعنت بهش

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفت من فکرمیکردم بعد ازدواج چاق میشیاکثرا بعد ازدواج و بچه چاق میشنمن ازبس حرص داد ب جای چاقی هی هر ...

غلط کرد . بهانه ش بوده . والا منم بعد بچه شدم چوب خشک پس باید شوهرم خیانت میکرد؟ کی گفته همه چاق میشن بعد بچه؟ اصلا ایرادی به خودت وارد نیست . شوهرت ادم نبوده

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

توهم تخریبش کن بلکه از اعتماد به نفس کاذبش کم شه

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

سلام یلدا پبشاپیش مبارک

دوستان میلی گلد یه کار خفن کرده🤧

به هرکی وارد شه یه مبلغی پول میده

و اگه کد دعوت وارد کنی از طرف کسی مبلغ بیشتری پول براتون واریز میشه با هر دعوت افراد حسابتون شارژ میشه میتونید برداشت کنید😍😌

milli-mqdna

این کد دعوت منه از سمت من بزنید هنگام ثبت نام

هدیه تون دریافت کنید

حتما شماره ثبت نامی به اسم خودتون باشه

ممنون

توبه شکستم🫀🙂

شما چطور تا برج ۶ عشقتون مرده بعد در عرض سه ماه عاشق شدی ازدواج کردی خیانت دیدی بعد بچه هم داری عجیب ...

کاراگاهcore:

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت