2777
2789
عنوان

توی دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2612 بازدید | 191 پست
خب بهش بگو ولی نگو ندارن خانوادت سبک نکناگ بتونی کار دانشجویی پیدا کنی خوبهولی صرفه جویی کن فک کن خا ...

خودش میدونه وضع مالیمون چطوره و میدونه با این حال خانوادم برام کم نمیذارن و منم هیچوقت خانوادم رو کوچیک نمیکنم.

کار دانشجویی هم خودش موافق نیست میگه بیگاری میکشن ازت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزمخب یادت موندمن تمام مراحل دادگاه رو رفتم مهریه بخشیدم ک فقد طلاق بگیرم انقد ک مصممم بودم و تودا ...

حالاکه آنقدر التماست کرده ببخشش دلم براش سوخت گناه داره شایدپشیمونه هیچ مردی نمیادغرورشوبشکنه این حرفا بزنه ارزش یه فرصت دوباره داره شوهرت

💍💍💍

به عنوان یه آقا میگم که برای بعضی چیزا تایم نزارید . مثلا شما الان نیاز به کفش نداری اگر ما بگیم دوماه یبار میری به شوهرت سر دوما میگی کفش میخوام ؟؟؟ هروقت هرچیزی نیاز داشتی بگو اونم باید در حد توانش برات تهیه کنه

طولانیه تایپیکم هست برو بخون هنوزم مونده بلاتکلیفمدوران عده طلاقم دست خودمه ثبت کنم یماه ونیم دیگ فر ...

خوندم تاپیکت رو

عزیزم خیلی تغییر دادن همچین مردی سخته

برو پیش روانشناس این توضیحات رو بهش بده. احتمالا بخواد شوهرت هم ببینه باهاش حرف بزنه، اونجوری تصمیم منطقی تری میتونی بگیری.

به عنوان یه آقا میگم که برای بعضی چیزا تایم نزارید . مثلا شما الان نیاز به کفش نداری اگر ما بگیم دوم ...

من شوهرم اهل خرج کردن هست ولی خب با مدیریت.

مثلا برای سفر و خوراک و سلامتی و دکتر خوب هزینه میکنه

ولی برای پوشاک در حد نیاز هزینه میکنه

برعکس من ک به شدت ولخرج بودم، شوهرم اهل مدیریت کردنه.

الان یه مقدار برام سخته🥲 چون من اهل خرجای غیرضروری و دلی بودم و بابت هر چی خوشم میومد پول میدادم درصورتیکه شاید اصلا نیازی هم بهشون نداشتم.

الان برام سخته هماهنگ شم با خصوصیت شوهرم

میخوام بدونم حالت نرمالش به چه صورته؟

حالاکه آنقدر التماست کرده ببخشش دلم براش سوخت گناه داره شایدپشیمونه هیچ مردی نمیادغرورشوبشکنه این حر ...

اره خانوادش خیلی ظلمن خودش ترسو نسبت ب خانوادش

بشدت میترسید عرضه نداشت تو روشون واسته

الانم ک کارت حقوقشو ازپدره احمق مفت خورش گرفت نمیره خونه سرکار میخابه ازترس ک دعواش نکنن

وای نه حالاک ب دست وپات افتاده یه فرصت بده

اره فعلا موندم

قبلش هم کلی آدم فرستادن

ولی چون پای خانوادش وسط بود بدم میومد حالا ک ازهمه رونده شده دید من هرچ گفتم راسته

و خودشم بی خطا نبود ولی الان هی میگ پشیمونم فلان اینا

بردمش مشاور تمام حق و حقوق قانونی و مالی هم ازش میگیرم الان کلا آهی دربساط نداره فقد یه کارت حقوق ماهانه

اره خانوادش خیلی ظلمن خودش ترسو نسبت ب خانوادشبشدت میترسید عرضه نداشت تو روشون واستهالانم ک کارت حقو ...

اگه بی عرضست ک کارت خیلی سخته، ولی همه مردا یه عیب دارن دنبال آدم بی عیب نباش که نیست

چرانمیرین سرخونه زندگیتون؟؟

💍💍💍

من شوهرم اهل خرج کردن هست ولی خب با مدیریت.مثلا برای سفر و خوراک و سلامتی و دکتر خوب هزینه میکنهولی ...

ببین خساست با مدیریت فرق داره . شما در نظر بگیر درآمدش چقدره و هزینه ها چقدر اون باید براساس درآمدش هزینه ها روپیش ببره و همچنین هزینه های پیش بینی نشده مثل خدای نکرده بیماری . تصادف . مسافرت اضطراری . خرج عزا و عروسی و... و بتونه همه اینا رو انجام بده . و اگر چیزی تهش موند پس انداز هم بکنه البته اگر با این گرونی ها بمونه چیزی . پس همه اینا در نظر بگیر و خواسته هات رو بهش بگو

اگه بی عرضست ک کارت خیلی سخته، ولی همه مردا یه عیب دارن دنبال آدم بی عیب نباش که نیست چرانمیرین سرخو ...

اره ادم کامل گیر نمیاد

خب خونه نداره رهن کنه منتظر بود سازمان بش بده ک نداد

من اگ بخامم بش فرصت بدم فوری نمیرم باید جبران کنه ی چند ماه دیگم عقد میمونم اونم بره کار آزاد درکنار شغل دولتیش پول جم کنه یا یه خونه رهن کنه یا ببینم خودشو اصلاح کرد بعدا

اگم اصلاح نکرد طی ای مدت ک بش فرصت بدم ردش میکنم دیگ دلم آرومه ک حداقل بش فرصت دادم و نشد