2777
2789
عنوان

توی دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2952 بازدید | 191 پست
من اینجا وعده های اصلیم رو دانشگاه میدهفقط دو روز در هفته غذا ندارم و البته صبحونه هم با خودمهخیلی پ ...

خوراکی رو حذف کن نه بخاطر پولش بخاطر ضرری ک داره و اینکه اندامت رو فرم بمونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا تا ته خط بری شما خونه بابات خرج شکمتو سهم میدی ؟؟؟اینجوری یعنی بابام نداره حتی شکمم سیر کنهولیی ...

با احترام من با شما موافق نیستم، بین دختری که حدود نگه میداره و دختری که راحت تر و امروزی تر عمل میکنه فرق هست، اصلا حرفم خوبی و بدی نیست بد برداشت نشه لطفا. همه چیز بستگی به فرهنگ خونواده و نوع تربیت داره. اما کسانیکه بعد عقد دیگه کامل زن و شوهرن هیچ ایرادی نداره زن خیلی چیزا رو مطالبه کنه نوش جونش حقشه. بخواد جدا هم شه مهریه کامل میگیره.چون دیگه شرعا و قانونا و طبق عرف خودشون زن اون آقاست.اما دختر خانمی که تا عروسی حدود نگه میداره هنوز عضو خونواده ی پدرشه بعد عروسی دیگه مستقل و با تمسرش هست. نظر شما هم قطعا محترمه. این مسائل خیلی بستگی به فرهنگ و خونواده و رسم و رسومشون داره.

یا بلیطای رفت برگشت بگو خودش برات اوکی کنه ک پولت برا خودت بمونه

خب این پولی ک میده شامل رفت و آمدمم میشه🥲 باید بهش بگم کم آوردم تا متوجه بشه این پول کافی نیس، درسته؟

حالا دیدی از همین امروز قطعشون کن میخوای روز عروسی یه عروس باشی ک ظرافت نداره هیچی هم قشنگش نمیکنه . ...

روز عقدمم خیلی چاق بودم🥺 اعتیاد پیدا کردم به خوردن خیلی ناراحتم از بابتش

با احترام من با شما موافق نیستم، بین دختری که حدود نگه میداره و دختری که راحت تر و امروزی تر عمل میک ...

ممنون که منظورتون با احترام رسوندین

من با اصل صحبت شما موافقم

ولی صحبت من اینه درحالی ک خرج مون باید شوهر بده همون طور باید خودمون بی نیاز و بالا نگهداریم ک خدایی نکرده بعدا نگه خرج شکمت هم من میدادم پیش خانوادت اضافه بودی ...

درحد خورد خوراک توخونه هم خب ادم مهمونم باشه نمیگه دنگ خودتو بده ک مامان و بابامون بخوان بگن پس اینجور وقتا خودمون بی نیاز نشون بدیم

و البته نظر شماهم کاملا قابل احترامه

روز عقدمم خیلی چاق بودم🥺 اعتیاد پیدا کردم به خوردن خیلی ناراحتم از بابتش

حالا که از بعد شکمی نمیتونی کنترلش کنی از بعد مالی کنترل کن بگو پول ندارم ک بخرم

مثلا کارت اصلیت با خودت نبر و اندازه خرید های واجبی ک داری پول ببر اینجوری دیگه پول خرید چیزای مضر نداری به جا یه وقت درستی خرجش میکنی

حالا که از بعد شکمی نمیتونی کنترلش کنی از بعد مالی کنترل کن بگو پول ندارم ک بخرم مثلا کارت اصلیت با ...

آره بخدا اگه اینقدر پول بابت خوراکی نمیدادم خرجم یک سوم میشد🥲🥲