2777
2789
عنوان

واقعأ موندم چیکار کنم

72 بازدید | 6 پست

سلام به همگی

من ۳۹ سالمه یه دختر دارم

همسرم همیشه بچه می خواست ولی من بخاطر یه سری مسائل مثل تفاهم نداشتن با همسرم یا خساست و ... حاضر به بارداری نبودم

واقعأ آمادگی بارداری مخصوصا توی این سنی که دارم نداشتم سن همسرم بالاست

من با وجود اینکه دارو می خوردم و جلو گیری می کردم باردار شدم دارم میمیرم نمیدونم چیکار کنم حالم خیلی خرابه

جدا از شرایطی که دارم به این فکر میکنم که اصلا می تونم یه بچه رو بزرگ کنم

از پوشک گرفتن . غذای مخصوص کودک . کلاس اولی شدنش و ... وقتی به اینا فکر می کنم دنیا سرم خراب میشه

خیلی شرایط روحی بدی دارم واقعأ موندم چیکار کنم

دیگ اگه قصد بچه داری الان سن بهتری هست تا دیر تر بشهاگر کلا هم نمیخای که دیگ هیچ..

خیلی بچه دوست دارم اگه شرایط خوب بود ولی وقتی می بینم با وجود وضع مالی خوب همسرم دخترم مدام توی حسرت بزگ شده دنیا توی سرم خراب میشه از طرفی هم اگه بچه دار نشم شوهرم مدام تهدیدم میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بچه دوست دارم اگه شرایط خوب بود ولی وقتی می بینم با وجود وضع مالی خوب همسرم دخترم مدام توی حسرت ...

اگر میخوای بچه دار شی شو چون سن که بالا بره سن همسرم که بالا است احتمال مشکلات و اختلالات میره بالا

ولی خب اگه نمیتونیم کلا بیخیال شو

به نظرتون تک فرزندی بده؟ توی آینده دخترم بی کس میشه؟

بستگی به خودتون داره بعضی وقتا پول خرج یکی شه بهتر جوابه تا همون خرج چند نفر شه

و اینکه داشتن خواهر یا برادر صرفا این معنی رو نمیده که تنها نباشه

من خودم دوست ندارم تک فرزندی ولی خوب خودتون بهتر شرایط رو میدونید