2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار دیگه خوندم گیامتو این اصلا بی ربطه تو داری میگی زیان دیده بودی بعد میگی به اون گفتن صاحب ماشین ...

یکباردگه بخون پستم گفتم بمن گفتن مالک خودروباشه هم شماره شبامالک میخوان هم بایدامضاکنه

کامواصورتی هستم کاربریم تعلیقه

یکباردگه بخون پستم گفتم بمن گفتن مالک خودروباشه هم شماره شبامالک میخوان هم بایدامضاکنه

اونجا گفتید به اون طرف گفتن

بیین راجب شماره شبا ک درسته و اینکه طبق اینکه میگی بهت گفتن باید مالک باشه ینی خودت مالک نبودی و طبق حرفای قبل ترت بیمه نامه به اسم مالک بوده درست؟

خب درست بوده اگه بیمه نامه به اسم خودت بود و راننده هم خودت بودی نیازی به حضور مالک.نبود متوجه شدی؟

ممنونمببین تو حالت بدون کد دخفیف اختاتف قیمتش کمه در حد 400 تومن ولی کد دخفیف برا بیمه سامان و سینا ...

خواهش میکنم ، انشالله برای همه

درسته ، اینجا هم حق با شماست

بیمه های خصوصی کد تخفیف بیشتر اعمال میکنن نسبت به بیمه های دیگه

یحتمل برای بازاریابی و طرح افزایش مشتریشون هست و پوشش ها برابره

نگران نباش برو که داری درست میری

چی زشته😐وااا ازت تشر کرذم جواب احترامه؟بعدم من اینجا نمیام فقط اگه سوالی داشته باشم میام وقتی جواب ...

ازت واقعاناراحت شدم چقدربرات وقت گذاشتم تایپ کردم اومدی نوشتی توفرق بیمه کارت نمیدونی ؟ صدات کردم تایپکی که متوجه بشی میدونم یانه ازهرکدوم کاربرااون تایپک بپرسی بهت میگن

عکس گذاشتم نوشته بزودی منتشرمیشه باچندتاعکس ازمدارک ۳تاخودرو که ببینی بیمه نامه وصاحب ماشین یکیه

خب این چ ربطی به حرف ما داره اخه ای خدا 😂😂😂ببین برو یکم کامنتارو بخون میفهمی کلا تو داری یه باغ دیگه راه میری باباااااا خب برا همین گفتن باید صاحب ماشین باشه چون بیمه نامه به اسم هرکیه اون باید باشه😂😂فهمیدی چیشد؟

تو میتونی مالک نبتشی اما بیمه نامه به اسم خودت باشه

تو بیمه نامه رو با کارت ماشین اشتباه گرفتی

اونجا گفتید به اون طرف گفتنبیین راجب شماره شبا ک درسته و اینکه طبق اینکه میگی بهت گفتن باید مالک باش ...

اصلانیازبه بیمه مانبودکه مهم باشه به اسم کیه ماازبیمه طرف مقابل خسارت گرفتیم

ازت واقعاناراحت شدم چقدربرات وقت گذاشتم تایپ کردم اومدی نوشتی توفرق بیمه کارت نمیدونی ؟ صدات کردم تا ...

نمیدونم کدوم تاپیک.میگی اعلان نگاه نمیکنم فقط جواب کامنتای تاگیکو میدم

ای بابا خب داری غلط میگی اشتباه میگی مقاومت داری ک تایید بشی خب اطلاعاتت کمه و اشتباه عزیزم هم من هم کاربر دیگه گفتیم اما شما نمیدونم چرا نمیخوایید بفهمید دیگه هرجور خودت میدونی

ازت واقعاناراحت شدم چقدربرات وقت گذاشتم تایپ کردم اومدی نوشتی توفرق بیمه کارت نمیدونی ؟ صدات کردم تا ...

ضمنا منم ازت تشکرکردم و استیکر فرستادم اما در جواب توهین کردی بماند موفق باشی ولی این همه مقاومت خوب نیست اگه میخوای چیزی بدونی باید منعطف باشی من برای چیزی ک مطمعنم از صد نفر بازم.میپرسم اما شما همچنان پا فشتری میکنید صد بارم توضیح دادیم براتون هم من هم کاربری دیگه خودتون میدونید

خواهش میکنم ، انشالله برای همهدرسته ، اینجا هم حق با شماستبیمه های خصوصی کد تخفیف بیشتر اعمال میکنن ...

ایول ک حرفمو میفهمی والا اون کاربر کاموا صورتی 10 بار توضیح دادم نمیدونم چرا بنده خدا مقاومت میکنیه به هر حال مرسی ازت راستی اینو نمیدونستم ک مدتخفیفو میشه توی نمایندگی هم اعمال چرد و اونا ازین کد استفاده میکردن وقتی بیمه گذار نمیدونسته😂😂😁😁👌دمت گرم داداش