یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عکس گذاشتم نوشته بزودی منتشرمیشه باچندتاعکس ازمدارک ۳تاخودرو که ببینی بیمه نامه وصاحب ماشین یکیه
خب این چ ربطی به حرف ما داره اخه ای خدا 😂😂😂ببین برو یکم کامنتارو بخون میفهمی کلا تو داری یه باغ دیگه راه میری باباااااا خب برا همین گفتن باید صاحب ماشین باشه چون بیمه نامه به اسم هرکیه اون باید باشه😂😂فهمیدی چیشد؟
تو میتونی مالک نبتشی اما بیمه نامه به اسم خودت باشه
ازت واقعاناراحت شدم چقدربرات وقت گذاشتم تایپ کردم اومدی نوشتی توفرق بیمه کارت نمیدونی ؟ صدات کردم تا ...
ضمنا منم ازت تشکرکردم و استیکر فرستادم اما در جواب توهین کردی بماند موفق باشی ولی این همه مقاومت خوب نیست اگه میخوای چیزی بدونی باید منعطف باشی من برای چیزی ک مطمعنم از صد نفر بازم.میپرسم اما شما همچنان پا فشتری میکنید صد بارم توضیح دادیم براتون هم من هم کاربری دیگه خودتون میدونید