2777
2789
عنوان

بچم تو مدرسه افتاده زمین دستش خراش برداشته پوستش رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 48 پست
مرده شور مدرسه های ایران کشورای دیگه میبرن واکسن کزاز میزنناینجا مسخره بازی ردش میکنن

بخاطر یک خراش ساده واکسن کزاز میزنند ؟

واکسن به عهده مدرسه نیست

فقط اگر زخم عمیق و خطرناک باشه بعد از ارجاع به مراکز پزشکی واکسن را چک میکنند که آیا تزریق شده در گذشته یا خیر

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
زخمای بسته که بخیه شده روی بخیه لابلای نخا با بتادین ضدعفونی میشه، یا موقع سوند گذاری یا روی موضع قب ...

اها ممنون عزیزم

پس اون ماده آبی یا قرمز که ما بچه بودیم رو زخم باز میزدن که اولش شدید میسوخت و میگفتن دردش رو کم میکنه و زود جوش میخوره چی بود؟

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم نمیشه زیادم گیر بدی چون واقعا شلوغه

شلوغ هم باشه ، میتونن به راحتی فیلم اون حادثه رو بهتون نشون بدن . کاری نداره که ! مگر اینکه ریگی به کفششون باشه

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
اها ممنون عزیزمپس اون ماده آبی یا قرمز که ما بچه بودیم رو زخم باز میزدن که اولش شدید میسوخت و میگفتن ...

همون بتادین بود قرمزه رنگش برا ماام میزدن همیشه دردش از خود زخمه بیشتر بود 😆

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همون بتادین بود قرمزه رنگش برا ماام میزدن همیشه دردش از خود زخمه بیشتر بود 😆

وای واقعا؟🤣🤣🤣🤣

یعنی الان اون منسوخ شده و زدنش رو درست نمیدونن؟الهی شکرررررر😂مگه خاصیت ضد عفونی کردن داره؟من فک میکردم میزدن که زخم زود خوب بشه

خب جایگزینش چیه؟به جز سرم شستشو که برای شستشوئه

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠

چون تو مدرسه این اتفاق افتاده حساس شدند من نی نی سایت میام میبینم ۸۰ درصد مامان ها به مدرسه و کادرش ...

اره تازه تو تاپیکی بودم اسی میگفت معلم بچه هایی ک دیر رفتن سر کلاس رو اجازه نداده بیان داخل کلاس بشینن پشت در کلاس نگه داشته

میگفت برم اعتراض کنم ب رفتار معلم و ب هر کاربری ک میگفت ن میتوپیدب بدترین روش خودش اونو ساکت میکرد🤣🤣🤣

آخه خواهر من تو ک تصمیم خودتو گرفتی و کارخودتم میکنی و قراره بری سر اون خدا زده خراب بشی دیگه تاپیک زدنت چیه نظر خواهیت چیه🤣🤣🤣

وای واقعا؟🤣🤣🤣🤣یعنی الان اون منسوخ شده و زدنش رو درست نمیدونن؟الهی شکرررررر😂مگه خاصیت ضد عفونی ک ...

نبابا برا ضدعفونیه اتفاقا بزنی زخم بدترم میشه چون میسوزونه 🤣🤣

همون سرم شستشو که نمک رقیق شده داره، اگه اون لحظه در دسترس نبودم که آب خالی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره تازه تو تاپیکی بودم اسی میگفت معلم بچه هایی ک دیر رفتن سر کلاس رو اجازه نداده بیان داخل کلاس بشی ...

کلا به یه سری شغلا مردم دید خیلی بدبینانه ای دارن مثل معلما و کادر درمان

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره تازه تو تاپیکی بودم اسی میگفت معلم بچه هایی ک دیر رفتن سر کلاس رو اجازه نداده بیان داخل کلاس بشی ...

خواهر من و زنداداشم و سه تا عمه هام معلم و مدیر و... هستند عمه م میگه ۲۱ سال هست که مدیرم برخی اولیا بیخود به پر و پاچه معلم میپیچند براش دروغ میسازند میاند به من میگند بعد که تمرکز میکنی میبینی اولیای این مدلی یا با خانواده ش مشکل داره و داره خودشو خالی میکنه.یا از تعطیلات شغل معلمی و نیم وقت بودن شون کینه داره و یا تنبله به معلم به چشم نوکر نگاه میکنه

بخاطر یک خراش ساده واکسن کزاز میزنند ؟ واکسن به عهده مدرسه نیست فقط اگر زخم عمیق و خطرناک باشه بعد ا ...

نه عزیزم ولی مدارس ایران خیلی سر سری رد میکنن حداقل چیزای مهمترو هیچ کاری نمیکنن زنگ بزنن والدین بیاد ببرش بچه زجر نکشه