2777
2789
عنوان

رفتار با کسی که همش ازم پول میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 45 پست
خجالت میکشم بابام میگه ولش کن هرموقع دادش

آره دیگه منم مشکلم اینه خجالت میکشم که یه وقت فکر بد نکنه

ولی به درک . من این همه فکر بد راجبش کردم پس این چی میشه؟!

شاید منم میدادم پس نمیداد مثل شما میشدم

آره دیگه منم مشکلم اینه خجالت میکشم که یه وقت فکر بد نکنهولی به درک . من این همه فکر بد راجبش کردم پ ...

نده تروخدا بهشون اینا مارو مثل عابر بانک میبینن بعد همینا کارت بهشون بی افته از هفتصد جا بلاکمون میکنن

جیغغغغ من دیگه کنکوری نیستم بوخودا🥺ایشالا ازادی همه کنکوریا 😜😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نده تروخدا بهشون اینا مارو مثل عابر بانک میبینن بعد همینا کارت بهشون بی افته از هفتصد جا بلاکمون میک ...

آره پس چی

نه نمیدم

شاید یه سری امتحانش کنم ببینم چند مرده حلاجی😐🤦🏻♀️

فقط موندم الان چی بگم

آره پس چینه نمیدمشاید یه سری امتحانش کنم ببینم چند مرده حلاجی😐🤦🏻♀️فقط موندم الان چی بگم

بگو ببخشید اخر ماهه دستم تنگه الان ای کاش زودتر میگفتی فلان چیزو واسه یلدا سفارش دادم شرمنده حالا اگه میدونی ب بابام بگم از بابام برات بگیرم

بگو ببخشید اخر ماهه دستم تنگه الان ای کاش زودتر میگفتی فلان چیزو واسه یلدا سفارش دادم شرمنده حالا اگ ...

میدونی دوست دارم یجوری جواب بدم که اینو بهش بفهمونم که من عابر بانکت نیستم هر ماه پیام میدی !!!

ولی نمیدونم چطوری غیر مستقیم بگم

سری قبل علکی گفتم دادم قرعه کشی

. الان هر چی بگم باز یه ماه دیگه پیام میده

میخوام جوری بگم که هر وقت پول خواست یاد من نیوفته

🚶🏻♀️آره خیلی وقته دیگه دوستم نیست ..بخدا قدیما چقدر آدما بهتر بودنمن هنوزم همون ادم قدیمی موندم 😢 ...

هر چقد دایره ی آدمای اطرافت کمتر باشن راحت تری ...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
میدونی دوست دارم یجوری جواب بدم که اینو بهش بفهمونم که من عابر بانکت نیستم هر ماه پیام میدی !!!ولی ن ...

بهش بگو راستیتش خانوادم تازگیا خرج و مخارجمو چک میکنن نمیتونم ب پولم دس بزنم ببخشید

هر چقد دایره ی آدمای اطرافت کمتر باشن راحت تری ...

باور میکنی هیچ دوستی ندارم

یکی اینه که فکر میکنه عابر بانکم

یکی دیگم هست که امسال چندین سری شاید ۴ سری بهش پول قرض دادم

ارتباطم با این یکم پر رنگ تر بود

بعد یه هفته پیش بهش زنگ زدم . نه جواب داد نه بعدش زنک زد

بخدا دوست دیگه ای ندارم 😅

کلا از اول با هر کسی جور نشدم به قولت دایره دوستام کم بود

اینا هم که کلا بیشعور بودن 😕 نیازی به دوست و رفیق ندارم خیلی وقته به این عقیده رسیدم. حتی وقت و تایمش هم ندارم به جاش رو خودم کار میکنم.

نه اینطوری حس میکنم خودمو کوچیک میکنم ☹️

همون اولی رو بگو بگو ای کاش زودتر میگفتی فلان چیزو واسه یلدا سفارش دادم دستم خالیه میخوای از بابام بگیرم برات

باور میکنی هیچ دوستی ندارمیکی اینه که فکر میکنه عابر بانکمیکی دیگم هست که امسال چندین سری شاید ۴ سری ...

باور میکنی منم دوست یکی بیشتر ندارم..بقیه بشون میگم آشنا چون رابطمون در حد چت کردنه...زمونه ی عجیبی شده انگار همه دنبال منافعشونن

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️