2777
2789
عنوان

نرمال ی نفر همش ب فامیلاش افتخار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 30 پست
آره دیدم خیلی چندشن

نمیدونم چی بهش بگم

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

اخه چرااااا این نمیفهمم چ سودی مثلا برا خواهر تو داره زندگی هر کس متفاوت

مثلا با این کار خودشو بالاتر میبره ،همه تند تند سفر خارجی عالی ،بیشتر پزشک و دکترا،دانسگاه شریف و تهران ،بیشتر تیزهوشان ، ،خیلی پولدار .پولدار واقعی ،خواهرم هم تند تند سفر و این کارا ،افتخاراتشون هست .اینطور بگم سفر فرانسه از نون شب واجب تره .و اینا کنار اونا خودشون رو بزرگتر جلوه میدن .

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا با این کار خودشو بالاتر میبره ،همه تند تند سفر خارجی عالی ،بیشتر پزشک و دکترا،دانسگاه شریف و ته ...

حالا خواهرتم تو این چرخه و سفرا هس یا فقط تماشاگر و تشویق میکنه؟

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

هیچی فقط پز این و اون

ازین لحاظ عادیه که ادمایی که هیچی نیستن معمولا با اطرافیانشون پز میدن.تا کمبودای خودشونو بپوشونن.یه جور دیگه هم هم میشه به قضیه نگاه کرد مادربزرگ مادری من اصلا موفقیت های نوه هاشو نمی دیدید و همش بچه های فامیلشو میزد تو سر ما.اینا کلا عقده این

مثلا میاد میگ فلانیییی کارمند بانک فلان افتخار هممون خو ب من چ فلانی چکارس چرا باید شغل اون باعث افت ...

ی روز اینو بهش بگو 🤣

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
حالا خواهرتم تو این چرخه و سفرا هس یا فقط تماشاگر و تشویق میکنه؟

نه هستن ماشالا .عشق این کارو دارن.کنار اونا کم نیارن ،تو فامیل باید بپیچه فلانی با شوهرش رفتن دور اروپا

ازین لحاظ عادیه که ادمایی که هیچی نیستن معمولا با اطرافیانشون پز میدن.تا کمبودای خودشونو بپوشونن.یه ...

بنظر منم از کمبود میاد مخصوصا اینک ما فقط ظاهر زندگی ادم ها میبینیم

ی روز اینو بهش بگو 🤣

میگم میگ تو عقل نداری این چیزا افتخار باید بگی😂😂😂

نه هستن ماشالا .عشق این کارو دارن.کنار اونا کم نیارن ،تو فامیل باید بپیچه فلانی با شوهرش رفتن دور ار ...

خوبه

ولی خب معلوم شد واسه دل خودشون نمیرن انگار بیشتر چشم و هم چشمی

و امیدوارم ناراحت نشی ولی شاید تازه به دوران رسیده چون کسی ک اصیل باشه و پولدار واسه خودش زندگی میکنه ن حرف بقیه البته نظر منه

خوبهولی خب معلوم شد واسه دل خودشون نمیرن انگار بیشتر چشم و هم چشمیو امیدوارم ناراحت نشی ولی شاید تاز ...

اصلا ،اینا از اول اینجوری بودن ، باباش از دوران قبل انقلاب آمریکا رفته ،چند تاشون هم اونجا هستن ،ولی مدلشونه ،خسته کنندست.

اصلا ،اینا از اول اینجوری بودن ، باباش از دوران قبل انقلاب آمریکا رفته ،چند تاشون هم اونجا هستن ،ولی ...

چی بگم والا شاید ادمای خوبی هم باشن من ک نمیشناسمشون ولی حس خوب نگرفتم نمیدونم چرا😅

چی بگم والا شاید ادمای خوبی هم باشن من ک نمیشناسمشون ولی حس خوب نگرفتم نمیدونم چرا😅

منم نمیگیرم .اهل چشم و هم چشمی هستن کلا ،خسته نمیشن .من خوشم نمیاد ،ما ی جایی بریم چیزی بخریم دادار دودور نمیکنیم .ولشون کن بزار خوش باشند😅

منم نمیگیرم .اهل چشم و هم چشمی هستن کلا ،خسته نمیشن .من خوشم نمیاد ،ما ی جایی بریم چیزی بخریم دادار ...

دقیقا من اصلا زندگی بقیه برام مهم نیست ولی اینک بخوان چیزی بکنن تو چشمم حرصم میگیره😅😅

دقیقا من اصلا زندگی بقیه برام مهم نیست ولی اینک بخوان چیزی بکنن تو چشمم حرصم میگیره😅😅

میبینی اذیتی فاصله بگیر یا حرفاشو به گوش نگیر مثل من