2777
2789
عنوان

بانوان سزارینی ....توصیه ای ، نصیحتی مطلبی تجربه ای ؟ دارم میرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 2215 بازدید | 198 پست

من سزارین بودم اره اولش شیر نداری اما خب راه میوفته کم کم ...جای بخیه هارو هم ک دکتر میگه باید چکنید ...چی بگم؟

تو دلم آرزویی دارم ک برآورده شدنش فقط و فقط دست خداست .... خدا جونم همه امیدم خودتی ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما شیاف دیکلوفناک با خودت ببر..هر 4ساعت شیاف کن...من خیلی کم درد داشتم..با اینکه دوقلو بود زود زود شیر میدادم ولی نشستنو خوابیدنم راحت بود ..شید هم اولش اغوز میاد بعد شیر میاد ک برا همه اولش کمه ...

خدایا شکر واسه دوقلوهام..🥰🥰

سلام عزیزم.پیشاپیش قدم نورسیده مبارک.منم دوماهه پیش سزارین شدم‌.بعدازجراحی خیلی کمردردداشتم.اصلانمیتونستم تکون بخورم.طوری ک نمیتونستم ب دخترگلم شیر بدم.عزیزم این وبدون همه ی جور نیستن.ولی مطمئن باش این دردا تا یکی دوروزه بعدش کم کم خوب میشی.درضمن شیرمم خوب بود.مایعات خیلی زیادبخور

تیکرتولدیکسالگی دخترنازم هلساجونمه😍😍😗😗❤💝

مایعات خیلی خیلی زیاد بخور مواد بیهوشی زودتر از بدنت دفع بشه .استراااااحت مطلق تا برای بخیه هات مشکلی پیش نیاد اتاقتم نذار شلوغ کنن سردرد نگیری به سلامتی انشالله 💖

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
نکننن این کارو دومیته ، راحت تر از اولیه

قربون دل مهربون شما برم من که من را یادت هست...

خودم را 8 ماهه شبانه روز بیچاره کردم که تصمیم بگیرم

همه اطرافیانم میکند سز

خودم ته دلم انگار میدونم دارم اشتباه میکنم

ولی چون 3 تا متخصص گوارش هم نظرشون سز هست دیگه تصمیم گرفتم یه دل بشم و سز کنم

دیوونه شدم بس بهش فکر کردم

خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم
بسلامتی 😍😍😍  برو خدا پشت و پناهت  من دو بار سزاربن شدم همه چی عالی فقط بعد عمل تا چن ...

مثلا چند ساعت ؟

مگه نباید بلند شیم راه بریم ؟

خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم

اگر بتونی از بیمارستان یا دکترت خواهش کنی برات از پمپ درد استفاده کنن خیلی خوبه درد کمتری میکشی...من دکترم اجازه نداد منم بجاش برا خودم شیاف بردم تا میخوتست دردم شرو شه میزاشتم ....بیمترستان میزاشتا اما دیر ب دیر میاوردن

تو دلم آرزویی دارم ک برآورده شدنش فقط و فقط دست خداست .... خدا جونم همه امیدم خودتی ....