2777
2789
عنوان

بانوان سزارینی ....توصیه ای ، نصیحتی مطلبی تجربه ای ؟ دارم میرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 2215 بازدید | 198 پست
اره شیرم خوب بود وسرشار از پروتئین های مورد نیاز بدن فقط وقتی حس بدنت برگشت سرتو بالا نگیر که بالا ...

یعنی چه /؟ من متوجه نشدم چجوری ادم خوابیده سرش را بالا میگره ؟

شب قبلش چیزی خوردی /.؟

خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربون دل مهربون شما برم من که من را یادت هست... خودم را 8 ماهه شبانه روز بیچاره کردم که تصمیم بگ ...

ایشالا راضی باشی از تصمیمت

خوش بگذره

من شیرم خوب بود با اینکه سزارین بودم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

ان‌شالله به سلامتی باشه

سزارین که راحته

با خودت پودر شیرافزای ترومام ببر

که اگه شیر نداشتی بخوری

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

قدم نو رسیدت پیش آپیش مبارک

شب قبلش خیلی راحت بخواب....استراحت کن  

از دکترت بپرس چیا بخوری...من

صب زایمان کردم   واس صبحانه خرما شیر گزاشتم یخجال اتاقم که فردا صبحش خوردم....

دکترها نمیزارن

ولی بعضی ها مثل من شیرشون دیر میاد..ی شیشه شیر وشیر خشک همراهت باشه  بد نیست....دخترم ۱شب کامل گشنگی  وبا گریه کشید اخر گفت شیر خشک بدید..

شیاف میدن ولی خودت ۱۰۰ بخر همراهت باشه.نیاز شد زود استفاده کنی

شیر ک آره کمه اوایلش من سر هر دو شیر خشک میبردم با خودم اابته اگه شیرخسک میبری با قطره چکون بده ک ...

خب میگی یعنی کم بودنش ربط به سز داره ؟

منم شکم اولم 3 روز شیرم کم بود با اینکه طبیعی بودم..بعدشم فواره میزد

عزیزم...اخه من یه بار داغون شدم...      

منم ۳۶ساعت دردکشیدم.اصن بهم غذاندادن.بعد ک دیدن دیگه تنفس بچم کم شده و ب دنیا نمیادسزارین شدم.حالاخصوصی هم رفته بودم

تیکرتولدیکسالگی دخترنازم هلساجونمه😍😍😗😗❤💝
من هر دو تا رو بیهوشی کامل بودم. این یکی هم خدا بخواد میگم بیهوشی کامل چون از اتاق عمل و ... میترسم ...

حیفهههه این یکی رو اسپاینال بشو ببین خیلی باحاله

تازه بعدش هم بیحسی دردی نداری کلا

اینقدر اون لحظه که بچه رو میارن بیرون قشنگههههههه

از دستش نده

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
کلا سزارین من خیلی خوب بود بهترین خاطره زندگیم بود 

چه خوووووووب

خداراشکردست راستت روی سر من

کاش میگفتی چیا خوردی قبل و بعدش ....