الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره عزیزم من زنعموم ۸ماهش که شده دردش گرفته بعدتوشهرخودمون سزارین میشه بچش به دستگاه نیاز داشته توبیمارستانهای شهرمون ومرکز شهر دستگاهاپربوده اوناهم مجبورامیبرن یه شهردیگه که حدودا۳ساعت راه بوده بعد اکسیژن به مغزبچه نمیرسه الان۸سالشه ن متاسفانه اصلا خوب نشده.اونم ن راه میره ن میشینه ن حرف میزنه اونم باید مای بی بی بشه.خودش اصلاخیلی ضعیفه عموی منم خیلی درمانش کردولی متاسفانه......
بهترین نگاه دنیا درست قبل از بوس کردنه"""یه ثانیه قبلش
من دکتر روانفرم بیمارستان ام ار ای معلوم نیس دوس دارم سز بشم اگه قبول کنه
عزیزم ببخشید دکتر روانفر بهتره یا هنرپیشه؟ سر گفت قبول می کنه؟ اگه قبول میکنه منم بیام پیش روانفر. من سابقه شکستگی قفسه سینه دارم ی سال پیش. اگه از دکترم نامه بگیرم قبول میکنه سر بشم بخاطر این؟
خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت
تجربه منم ابنکه به هوش اومدم داشتم فکر میکردم کجام سرمو اینور اونور کردم دیگه همون شد که من تا یک هفته یه پام پیش دکترا بود یه پام خونه ,,,دکتر گفت سرت رو نچرخون اذیت میشی بعدولی دیرگفتخیلی بددردی بود اووووف خداروشکر که گذشت به سلامتی زایمان کنی