2777
2789
عنوان

بانوان سزارینی ....توصیه ای ، نصیحتی مطلبی تجربه ای ؟ دارم میرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 2215 بازدید | 198 پست
جدن دومی راحتتره منکه زایمان اولم راحت بود واسه دومی میترسم به اون راحتی نباشه

نمیشه صددرصد گفت...اصلا نمیشه گفت

مثلا من دومی درشت تره و سرش هم بزرگه ...6-7 سال هم گذشته.....نمیتونم قبول کنم مال من دومی راحت تره

خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم
ممنون عزیزم  پیچیدن بند ناف علت حاضی نداره و اتفاقیه سر بچه دومم هم پیچیده بود ولی خداروشکر ...

من شنیدم میتونه ارثی باشه...

مثلا کوتاه بودن بند ناف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم پسرعموی شما هم خفگی داشته؟ الان چندوقتش هس چطوریه؟

اره عزیزم من زنعموم ۸ماهش که شده دردش گرفته بعدتوشهرخودمون سزارین میشه بچش به دستگاه نیاز داشته توبیمارستانهای شهرمون ومرکز شهر دستگاهاپربوده اوناهم مجبورامیبرن یه شهردیگه که حدودا۳ساعت راه بوده بعد اکسیژن به مغزبچه نمیرسه الان۸سالشه ن متاسفانه اصلا خوب نشده.اونم ن راه میره ن میشینه ن حرف میزنه اونم باید مای بی بی بشه.خودش اصلاخیلی ضعیفه عموی منم خیلی درمانش کردولی متاسفانه......

بهترین نگاه دنیا درست قبل از بوس کردنه"""یه ثانیه قبلش
اره عزیزم من زنعموم ۸ماهش که شده دردش گرفته بعدتوشهرخودمون سزارین میشه بچش به دستگاه نیاز داشته توبی ...

😢😢😢😢

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
اره عزیزم من زنعموم ۸ماهش که شده دردش گرفته بعدتوشهرخودمون سزارین میشه بچش به دستگاه نیاز داشته توبی ...

الهی بحق امروز با یه معجزا از طرف خداوند مهربان شفا پیدا کنه

بچه ها کمپرس درد چجوریه واقعا تسکین میده دردو؟ خودمون باید بخریم یا بیمارستان میده؟ هزینه اش چقده

فکر کنم درستش پمپ درد هستش نه کمپرس

باید به دکترت بگی به گمانم

من دکتر روانفرم بیمارستان ام ار ای معلوم نیس دوس دارم سز بشم اگه قبول کنه

عزیزم ببخشید دکتر روانفر بهتره یا هنرپیشه؟ سر گفت قبول می کنه؟ اگه قبول میکنه منم بیام پیش روانفر. من سابقه شکستگی قفسه سینه دارم ی سال پیش. اگه از دکترم نامه بگیرم قبول میکنه سر بشم بخاطر این؟

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت
یعنی چه /؟ من متوجه نشدم چجوری ادم خوابیده سرش را بالا میگره ؟ شب قبلش چیزی خوردی /.؟

یعنی بعد عمل اومدم بیرون پاهام سر بود

هی میگفت پاتو تکون بده نمیشد

منم یکم سرمو اوردم بالا که ببینم چرا پاهام بی حرکته بعد بردنم تو اتاق بالا اوردم

خیلی هم گشنگی کشیدم

نمیذاشتن غذا بخورم قبلش نامردا  

تجربه منم ابنکه به هوش اومدم داشتم فکر میکردم کجام سرمو اینور اونور کردم دیگه همون شد که من تا یک هفته یه پام پیش دکترا بود یه پام خونه ,,,دکتر گفت سرت رو نچرخون اذیت میشی بعدولی دیرگفتخیلی بددردی بود اووووف خداروشکر که گذشت به سلامتی زایمان کنی 

مرا هزار امید و هر هزار تویی...