2777
2789
عنوان

هدیه طلا روز زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 25 پست
ببینید اگر داشته باشه بله ارزشهزاران میلیارد رو داره ولی اگر نداشته باشه بره دستشو جلو بقیه دراز کنه ...

بله ک دراز کنه

مگر خانم به خدا التماس میکنه درد زایمانشو کم کنه مرد میگ واس خودایا همسرم نزا

این حرفا دلسوزی و بی ارزش کردن انسانه یعنی خانمش ارزشش نداره ت بهترین روز زندگیش براش هدیه بیاره لطفا از این حرفا نزنید همینه خیانت سر ب اوج کشونده ت از همسرت نمیخای همسرت هم خرج یکی دیگ میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای قهر میکنه لج میکنه کلا باهامون بد میشه

بکنه

خرجتو داره کی میده ؟ شوهرت میده

عزیزم من خودم باردارم هزینه ها کم ک نیست

من مامانم خودش رفته طلا گرفته برا دخترم

بااین حال حق دخالت و نظر دادن نداره

قدمش خیر باشه عزیزم کی دنیا میاد؟

فدای تو قدم تو دلی خودتم بسلامتی خیر باشه ♥️♥️🎀🎀

۵ اردیبهشت دنیا میاد

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دلبرکم دخترکم من و بابایی و داداشی منتظر دیدن روی ماهت هستیم💗😘🌸

بله ک دراز کنه مگر خانم به خدا التماس میکنه درد زایمانشو کم کنه مرد میگ واس خودایا همسرم نزااین حرفا ...

در ضمن قبلا ک خبری از این کارا نبود خیانت انقد زیاد نبود

مسائل رو با هم قاطی نکنید

در ضمن قبلا ک خبری از این کارا نبود خیانت انقد زیاد نبودمسائل رو با هم قاطی نکنید

قبلا خیانت نبود؟🤣🤣قبلا هم همین بود مردا یکی رو میخاستن براشون بشوره بسابه بچه بیاره بعد میوفتادن دنبال اونی ک خرج داره نازو عشوه داره

ذات مرد دنبال زن بالا بین میرع زنی ک ب کم قانع نیست

خودش چی خریده برا خودت و بچت؟ با این تفاسیر خودشم باید طلا بخره

برام گردنبند لول اندازون خرید، نمیدونم رسم دارید یا نه، یه لوله هست توش قران میندازن

میدونی مساله اینه وضع مالی مامانم اینا عالیه ولی خانواده شوهرم نه، و اصلا تو یه سبک دیگه بزرگ شدن، مامانم فکر میکنه 500 میلیون چیزی نیست همه دارن نمیدونم چه زندگی سخت شده