2777
2789
عنوان

از خوبی های زندگی با خانواده شوهر😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو یه ساختمونم مشکلات اول رو که گفتی ندارم ولی از اون خط که گفتی دعوا با صدای بلند از اون به بعد ...

چ خوب بخدا

ما ک سال تا سال رو نمیبینیم چایی تلخشون و بخوریم. فقط دخالتا حمالیا فضولیا. وچیزایی ک استارتر گفت و تجربه میکنیم وکردیم،،، ناهار نداشته باشی بری اونجا 🥺🥺

واقعا قدرشون وبدون

وای اره شوهرم یشب خونه نیومد همه فهمیدن

منم تجربه کردم ،عوضش روز بعدش که آشتی کردیم میگم خوراکی و گل برام بگیره یا غذا ازبیرون بگیره و منم عمدا درو دیرباز میکنم تا مادرش طبق معمول از چشمی نگاه کنه و ببینه که پسرش به گ...خوری افتاده و داره منت کشی میکنه

خانومایی که با مادرشوهر توی یک ساختمونن چند وقت به چند وقت سرمیزنید بهشون؟اونا چند وقت به چند وقت می ...

از عیدتاحالا روی هم رفته 20بار نشده که خونشون رفتم اونارم دو سه بار دعوت کردم

هر صبح برات نون تازه میخرن لازم نیست بری دو ساعت توی صف بایستی

توی این دزد بازار راحت میری مسافرت خیالت راحته حواسشون به خونه ات هست

جایی کار داشته باشی راحت میری نگران نیستی بچه ات پشت در بمونه یا گشنه باشه

بچه ات شب مریض بشه زود میبرن دکتر

بچه ات توی خونه بدو بدو کنه نمیگن صداتون میاد هر روز غر بزنن

خودتون ورزش میکنین نمیگن طبقه بالایی صداش میاد

بچه ات نصف شبی یه چیزی هوس میکنه گریه میکنه شوهرت شبکار هست پدرشوهرت میره میخره میاره

توی فشار مالی باشین کم مالی هم نکنن بهتون میوه یا یه غدای خوب داشته باشن میفرستن

به بچه هات کم خرجی میدن

پدرشوهرت بچه ات رو میبره پارک یا از مدرسه میاره خودتون نتونین برین

اوایل بچه داری بخوای دوش اینا بگیری میان پیش بچه می شینن یا خودت میبری میزاری کنارشون

یه چیزی لازمت باشه توی خونه تمام شده باشه با بچه سختت باشه بری بیرون میری ازشون میگیری یا از پدرشوهرت میخوای برات بره خرید

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
چ خوب بخدا ما ک سال تا سال رو نمیبینیم چایی تلخشون و بخوریم. فقط دخالتا حمالیا فضولیا. وچیزایی ک اس ...

قدرشونو میدونم

اره وقتی نهار نداشته باشم و شوهرم بیاد خونه دوتایی میریم بالا همیشه هم غذا اضافه درست میکنه

مول یه فروشگاه برام هر چی بخام زنگ میزنم میزارن تو اسانسور چه گوشت چه شیر و گوجه پیاز

زنگ میزنم مادرشوهرم گاهی خریدای خونمم میکنه

خیلی چیزا هم مشترک هستیم مثل برنج و چای و زیتون و اینا

تا الان به عسل و گردو هم پول ندادم

♡
قدرشونو میدونم اره وقتی نهار نداشته باشم و شوهرم بیاد خونه دوتایی میریم بالا همیشه هم غذا اضافه درست ...

چقدر آدمای خوبی هستن

خداحفظشون کنه و وهمینطورشما رو ک قدردان هستین.

ما حتی عید نوروز هم شام وناهار دعوت نمیکنن. فقط سرزدنی. میریم ودربدترین شرایط مریضی و بیماری و هرچی نشده. ی لیوان آب دستمون. بدن. هیچی هیچی

ولی یکسره همسرم. درحال. خدمت رسانی.

اول باید کارا اونا رو انجام بده. بعد خودمون بشدت توقعی وطلبکار

تازه خودمون. ساختیم. اینجا رو. وهرروز. منت و طلبکاری

واقعا جون وعمرم تباه شد کنارشون ،،، 😔

ایناییکه جز ایراد گفتی هم فقط یه دعوا با صدای بلند و گاهی ادم خونه اش شلخته میشه رو میبینن

مادرشوهرم ماه به ماه نمیاد خونه ام بعد بچه دار شدن گاهی به بهونه بچه میاد که اونم بچه ها خودشون برن پایین دیگه نمیاد

اصلا هم اهل گوش دادن به حرف یا دعوا درست کردن نیستن چیزی هم بشنون اصلا به روشون نمیارن انگار نشنیدن

هر چی هم بخوام ببرم خونه مامانم راحت میبرم ترسی ندارم ببینن تازه گاهی مادرشوهرم و پدرشوهرم خودشون هم شیرینی ادویه چیزی میدن ببرم خونه مامانم مامانم هم در عوض عرق نعنایی ،شاهسپرنی میوه درختشون رو به احترام میگه بیارم بهشون در کل متقابل هست

عزیزم ما صفر تا صد خرجشون رو هم میدیم حتی نون

شوهر من مجردی براشون بیمه میریخت ولی بعد ازدواج دیگه یه ریال هم کمک نمیکنه مگر در مناسبتها در قالب هدیه