2777
2789
عنوان

دیشب به شوهرم گفتم ی کم ژل بزنم تو گونه رسوایی به پا کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا روانشناس قبول نداره منم نمیزاره تا سر کوچه برم که بخوام برم روانشناس به خدا دیگه روانی شدم

یه شماره ای هست میتونی تلفن بزنی ،تلفنی مشاوره میده میخوای اون رو امتحان کن ، فقط نمیدونم چقدر به قبض تلفنتون اضافه میشه

واویلا بدون اجازه من نمیتونم آب هم بخورم

توروخدا تغییر کنید تو زندگی

یکم به خودتون بیاید

چرا میذارید هر بلایی سرتون بیارن آخه

جدی باش قاطع باش

بهت گفت ج ن د ه و قهر کرد

جوابشو میدادی خبببب چرا سکوت کردی

الانم محل نذار بهش

سمتت هم اومد اصلا محل نده بذار بفهمه دیگه از این زر ها نزنه

همین کارهارو کردی که رفتارش اینهاصلا از این مرد نباید اجازه گرفتکار خودتو بکنبزار انقدر غر بزنه تا ب ...

کاشکی فقط غر بود کاری به سرت میاره که آرزو مرگ میکنم

خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر خدایا شکرت

چقدر بد دهن هیچوقت نمیتونم با یه آدم بد دهن کنار بیام خدا بهت صبر بده

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

توروخدا تغییر کنید تو زندگییکم به خودتون بیاید چرا میذارید هر بلایی سرتون بیارن آخهجدی باش قاطع باشب ...

کاشکی میتونستم قشنگ بهت توضیح بدم چطوره

من بعد این حرفا قهر کردم محل نزاشتم سمتش نرفتم ولی بلایی سرم آورد که آرزو مرگ کردم

اینایی که زیاد قهر میکنن رو بهشون کم محلی کنید اگه هی بری نازشون بکشی و قربون صدقش بری بیشتر اذیت میکنه بنظر من غذای خوب بپز خودت و بچه ها بخور اونو نگاش هم نکن ، هرچی هم قیافه گرفت یا حرف بد زد تو جوری بی محلی کن که انگار وجود نداره کم کم ببینه محلش نمیدی خود به خود از قیافه درمیاد حتی اگه چند روز طول کشید تو سراغش نرو

یه شماره ای هست میتونی تلفن بزنی ،تلفنی مشاوره میده میخوای اون رو امتحان کن ، فقط نمیدونم چقدر به قب ...

چند سال میش زنگ زدم گفت طلاق بگیر

کاشکی میتونستم قشنگ بهت توضیح بدم چطوره من بعد این حرفا قهر کردم محل نزاشتم سمتش نرفتم ولی بلایی سرم ...

چیکار میکنه؟

ای بابا

خب چرا با همچین مردی داری خودتو تباه میکنی عزیزدلم؟

بخاطر بچه هات؟

اشتباهه

بعدا متوجه میشی موندن باهاش اشتباه بوده هم برای خودت هم بچه ها

اینایی که زیاد قهر میکنن رو بهشون کم محلی کنید اگه هی بری نازشون بکشی و قربون صدقش بری بیشتر اذیت می ...

مطمئن باش اگه ببینه محلش نمیدی شروع میکنه اذیت کردن که تو رو له جروبحث و دعوا تحریک کنه تو اصلا دهن به دهنش نزار هرچی گفت نشنیده بگیر اگه چیزی شکست تو بی محلی کن فقط نزار باهات دعوا راه بندازه یه مدت که بگذره میبینه فایده نداره دفعه ی بعد دیگه الکی قهر نمیکنه

کاشکی فقط غر بود کاری به سرت میاره که آرزو مرگ میکنم

واقعا درک نمیکنم

از خودت شروع کن و به این مدل زندگی پایان بده

خودتو تغییر بده

مگه برده هستی

مطیع بودن زن هییییییچ مزیتی نداره و سرتاسر اشکال و ایرادِ

عهد بوق که نیست