2777
2789

خال

یه خال بزرگ کنار دماغش بالای لبش،که اگه اون نبود واقعا چهرش زشت بود

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو یه عروسی ساده محلی دیدمش. موهای بلند مشکی پر پشت و چشم و ابرهای زیبا و قدی بلند. اسمش میرف بود. معنی اسمش نمی دونم چی بود. ولی انقدر خاص بود که همه نگاهش می کردند.

دختر خوشگل زیاد دیدم ولی خاص نبودند ولی اون تو لباس محلی و بدون آرایش خاص و چشمگیر بود

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

تو اینستا پستشو دیدم فکر میکردم روسیه تا اینکه دیدم لب خونی آهنگای ایرانی میکنه پوستش رنگ گلبهی بود نزدیک به صورتی روشن قدش متوسط بود ۱۶۵ اینا توپر بود

چشم های گرد درشت و آبی داشت ابروهاش بور و پر پشت بود چال گونه داشت اصلا انگار فرشته بود هیچ عیبی نداشت

قد بلند عامل بد بختی🥲

چونه برجسته و لبای قلوهایش که کاملا طبیعی بود کلا فرم لب و دهنش و دندونای خرگوشی خیلی قشنگ و کیوتی داشت که من ارزو کردم کاش دندونام خرگوشی بودن

حالت موهاش و گونه هاش و بی بی فیس بودنش در عین خانم بودن چهرهش

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

تو یه عروسی ساده محلی دیدمش. موهای بلند مشکی پر پشت و چشم و ابرهای زیبا و قدی بلند. اسمش میرف بود. ...

ولی از حق نگذریم بانو مهستی خواننده هم خیلی زیبا و خوش پوش بوده قد بلند و جذاب بود🫠👌👌

قد بلند عامل بد بختی🥲

قدش چند بود؟

از حد متوسط که ۱۶۰ هست بلندتر بود ولی زیادی بلند هم نبود شاید حدود ۱۷۳ انگار همه چیزش باندازه بود

یه لباس محلی لری پوشیده بود و موهای بلند و پرپشتش داشت شونه می کرد هر کسی رد می شد محو این دختر می شد

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

میدونی خوشگلی به چندتا پارامتر بستگی داره توی هرسنی هم متفاوته یکی کم سن وساله معصومیتش جذابه یکی مسن و جا افتاده اس اندامش قشنگه یکی موی خوبی داره یکی پوست چهره اش خوبه یکی لب پ دهنش اون یکی چشم و ابروش بعضی هم دماغشون و.... به هرحال خوشگلی درد سر داره