2777
2789
عنوان

چه قانونایی برای تربیت بچتون دارین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 60 پست
به نظرم قانون شوهرت خیلی خوبه.

آره خوبه ولی دخترم درساش زیاده به نظر خودم باید یک زمانی رو هم جمعه داشته باشه برای در س خوندن و حفظ کردن

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
توصیه دندانپزشک کودکان هست. یکبار قبل از خواب و یکبار بعد صبحانه. بزرگسالان هم همین همراه با نخ دندا ...

هممم منم دندونپزشک بهم گفت هرشب تنها کافیه بیشتر لازم نیست

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این حرفا خیلی بنظرم بوی ناپختگی میده چون انسان با پرورش یه گیاه یا گربه متفاوته داستانشبخش زیادی از ...

خب من ک نمیخوام جلوی ارتباطش با جامعه رو بگیرم

اتفاقا از اونام ک دوست دارم توی گروه های جامعه مختلف باشه و بازی کنه و یاد بگیره و کشف کنه

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

خیلی عالیهیکی از خانما قانون سر سفره گوشی ممنوع رو گفت کیف کردمیکیشم اینکه یه ساعت قبل خواب باید گوش ...

بله درسته،ولی درکل هر مادری قوانین خودشو داره گاهی زیاده روی گاهی هم کم روی،در کل من یه کم فقط یه کم سخت گیرم،مثلا معتقدم اگه کلی هزینه کردم پسرم مدرسه خصوصی میره پس باید درسش خوب باشه و همینم هست،یا مثلا پسرم کشتی میره کلاس زبانم میره،من براش شرط گذاشتم اگه کشتی به درست و زبانت ضربه بزنه نباید دیگه بری چون اولویت تو اول درسته بعد ورزش

نه گلم این سیستم پاداش رو حتی خدا هم داره!پس روش درستیهکار خوب=پاداشکار بد=تنبیه نداره ولی منع پاداش ...

واسه بعضی چیزا درسته نه همه چیز

گاهی وقتا بعضی چیزا وظیفه انسانیه و لازم نیس طرف توقع پاداش داشته باشه

و اینکه ذهن کودک خیلی خیلی خامه وقتی کار خوب کردنش مشروط ب پاداش میشه از بچگی یاد میگیره که چون کار خوبی کرده پاداش گرفته پس اگ یوقت جامعه بهش پاداش نداد خوب یا کافی نیست

ذره ب ذره شخصیت و مشکلات روانی ک ماها داریم ریشه تو همین چیزای کوچیک داره

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
دوتا دختر کوچیک دارم.. یکیشون قانون هامو حفظه.اونیکی دور ..میزنه.ـ...... .

من توی تربیت پسرم بیشتر میترسم تا دخترم

پسرا یکم سرکشن

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

واسه بعضی چیزا درسته نه همه چیزگاهی وقتا بعضی چیزا وظیفه انسانیه و لازم نیس طرف توقع پاداش داشته باش ...

بله گلم هرکی نظر خودشو داره

موافق نیستم چون اون کاری که بعد هشت شب میتونه بکنه رو قبلشم میتونه بکنهرفت و امد تا 16 سالگی فقط با ...

آفرین دقیقا منم همینطورم ولی من بعد ۱۶ هم فکر نکنم اجازه بدم با کسی تنها جایی بره

الانم دوستش تولد میخواد بگیره میخوام قبلش به مامان دوستش زنگ بزنم که مواظب بچه ها باشه چون مامانش گفته از خونه میره بیرون تا بچه ها راحت باشن براهمین موضوع یکم استرس دارم

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
من توی تربیت پسرم بیشتر میترسم تا دخترمپسرا یکم سرکشن

باهاش رفیق باش.. سعی کن نامحوس چکش کنی... گوشی تا هجده هش ندهـ.... خیلی بدع.....زیادپاپیچش نشو....ک اگ اتفاقیم خداینکرده براش بیفته.بهت بگه..ـ حرمت مادر بونتو اول بهش بفهمون بعد دوستش باش.حرمت مادر پسری حفظ بشه.. بفیش خودبه خود درست میشه

به خانه برمیگردم💓

آفرین دقیقا منم همینطورم ولی من بعد ۱۶ هم فکر نکنم اجازه بدم با کسی تنها جایی برهالانم دوستش تولد می ...

میخوای خواهر بزرگترو همراش بفرست

خواهر بزرگتر نداره گلم خواهر کوچیکتر داره که ۷ سالش هست

حق داری والا خودمو میذارم جای تو استرس میگیرم

خودش چندسالشه؟