2777
2789
عنوان

چه قانونایی برای تربیت بچتون دارین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 60 پست
سر میز غذا هیچ کس موبایل نباید بیاره.حتما وعده های غذایی که خونه هستیم را با هم می خوریم.خوابیدن ساع ...

مسواک دوبار درروز ب دندون آسیب میزنه

بهترین کار یبار درروز همراه با نخ دندون کشیدنه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
من میخوام حتما ورزش کنهدختر باشه واسه سلامت جسمانیشپسر باشه واسه تخلیه انرژیش بخصوص توی بلوغ

تاساعت۸بخوابه تا۶مشقاش تموم شده باشه غذاشوخورد ظرفشوبزاره ظرفشویی ازبیرون اومد دست وپاهاشو بشوره و.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجردم اما قانون خونه بابام اینا اینه

چون مامانم شاغله کار خونه با من

گوشی زیاد نه

پنجشنبه ها مهمونی

خونه رفیق نه

ارتباط با جنس مخالف نه

بیرون از محله تاحالا تنهایی نرفتم تا سر میدون اره

دعوا =مقصر بچه بزرگه(منن)

همه اینا باعث بوجود اوردن یه بچه یا عقده ای،یا ساده و توسری خور میشه ک بجای اینکه تو۲۰سالگی راه و رس ...

من اونو ذر کمال اعتماد بنفس بار میارم اصلا حرف بدی نمیزنم ک تو سری خور شه

عقده هم نه چون هرچی بخواد داره

دوست کافه بیرون بازی خرید همشونم داره منتها با قانون

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

موافق نیستم چون اون کاری که بعد هشت شب میتونه بکنه رو قبلشم میتونه بکنهرفت و امد تا 16 سالگی فقط با ...

بله چون بچه هام بااالای هجده هستن..

قبلش که بله..

رفت و امدشون فقط به عهده پدرشونه

دوست و رفیق با شناخت کاملـــ

حونم میان ولی خونشون نه.

انقد سرشونو گرم میکنم ک وقت کار.دیگه تا قبل هشت براشون نمیمونع

مرتب کردن و نظافت اتاقا فقط به عهده خودشونه..

تولد برن باید با یه خواهر برن درکل...

بیشتر خونه ان تا ...بیرون..رفیق باز هم نیستن خدا رو شکر ...

به خانه برمیگردم💓

خودم که بچه ندارم ولی فامیلمون ی قانون خوب داره به ازای هرکار مثبت و یا اصلاح بچه تو رفتارش ی جایزه ...

این خیلی اشتباهه چون بچه یاد میگیره خوب بودنش حتما باید همراه با پاداش باشه

یا اگ پاداش نگیره حس ناکافی بودن داره

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
مسواک دوبار درروز ب دندون آسیب میزنهبهترین کار یبار درروز همراه با نخ دندون کشیدنه

توصیه دندانپزشک کودکان هست. یکبار قبل از خواب و یکبار بعد صبحانه. بزرگسالان هم همین همراه با نخ دندان

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
بله چون بچه هام بااالای هجده هستن.. قبلش که بله..رفت و امدشون فقط به عهده پدرشونهدوست و رفیق با شناخ ...

خداروشکر خدا برات حفظشون کنه

اره کاملا درسته

من دوستشم بیاد خونمون چون دیگه مسئولیتش با منه، رسوندنی باید یا خودم دوستشو برسونم یا شوهرم

چون بهرحال اون دست من امانته،نمیتونم بذارم با تاکسی یا پیاده برگرده و باید سالم ب خونوادش برسونمش

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

ساعت خواب مشخص

حرف بد اکیدا ممنوع

گوشی تا سه سالگی به ندرت

اگه گریه کنی هیچی بهت نمیدم این یه قانونه باید با ارامش چیزی بخوای

هر غذای سر سفره گذاشته بشه باید بخریم مگر اینکه غذای حساسیت زا باشه یا واقعا از بچگی دوست نداشته

فقط با کسانی دوست باشه که ما تایید میکنیم

آموزش بعضی مسائل جنسی از سه سالگی برای مراقبت از خود

خونه خودمون خیلی کارا میشه کرد خونه مردم مثل یه مهمون باشن با ادب و بدون دست زدن به وسایل

خیلی چیزای ریز دیگم هست الان حضور ذهن ندارم ولی اینا مثل نون شب تو خونه ما واجبه

میتونی بگی جمعه فقط 2 ساعت درس...ولی خوبه ک زندگیشونو محدود به درس نکردینمنم گوشی خودمو در اختیارش م ...

از لحاظ گوشی که خیلی رضایت دارم قبلا دختر کوچیکم ۷سالشه یکسره میگفت گوشی بده حتی موقع غذا خوردن الان به گوشی هم نگاه نمیکنه ، برای جمعه هم شوهرم اصلا حرف گوش نمیکنه میگه باید یاد بگیرن از وقت و زمانشون درست استفاده کنن

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
این خیلی اشتباهه چون بچه یاد میگیره خوب بودنش حتما باید همراه با پاداش باشهیا اگ پاداش نگیره حس ناکا ...

نه گلم این سیستم پاداش رو حتی خدا هم داره!

پس روش درستیه

کار خوب=پاداش

کار بد=تنبیه نداره ولی منع پاداش!

ساعت خواب مشخص حرف بد اکیدا ممنوعگوشی تا سه سالگی به ندرتاگه گریه کنی هیچی بهت نمیدم این یه قانونه ب ...

خیلی عالیه

یکی از خانما قانون سر سفره گوشی ممنوع رو گفت کیف کردم

یکیشم اینکه یه ساعت قبل خواب باید گوشی ممنوع کنم چون نور ابیش خوابو به هم میریزه

خداروشکر خدا برات حفظشون کنهاره کاملا درستهمن دوستشم بیاد خونمون چون دیگه مسئولیتش با منه، رسوندنی ب ...

کارتون درسته واقعا... خدا انشالله. بچه های گل شما رو هم حفظ کنه

به خانه برمیگردم💓

من اونو ذر کمال اعتماد بنفس بار میارم اصلا حرف بدی نمیزنم ک تو سری خور شهعقده هم نه چون هرچی بخواد د ...

این حرفا خیلی بنظرم بوی ناپختگی میده چون انسان با پرورش یه گیاه یا گربه متفاوته داستانش

بخش زیادی از شخصیت توی اجتماع شکل میگیره و کسی ک نتونه ارتباط درستی با اون جامعه هرچقدرم جامعه ناسالم باشه،برقرار کنه محکوم ب شکسته

تو سری خور بودن ربطی ب حرف بد زدن نداره لزوما

کسی ک تازه بخواد۱۸سالگی دنیای بیرونو ببینه هیچی نمیدونه و ادما راحت تو سرش میزنن یا منزوی میشه