2777
2789
عنوان

چه قانونایی برای تربیت بچتون دارین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 60 پست
الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم برای امضاتون🌹

ممنون مهربون🥰

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

سر میز غذا هیچ کس موبایل نباید بیاره.

حتما وعده های غذایی که خونه هستیم را با هم می خوریم.

خوابیدن ساعت مشخصی داره.

خوردن شیرینی و تنقلات فقط یک روز اخر هفته

مسواک دوبار در روز حتی اگه مدرسه دیر شده باشه

کلاس ورزشی هم میرن. ولی ورزش روتین روزانه نه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قانون خاصی ندارم سخت گیر نیستم پسرمم ۶سالشه رابطمون رفاقتیه گاهی یادم میره پسرمه واقن 😐😐مستقل بودن ...

منم میخوام دوست بچم باشم

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

موافق نیستم چون اون کاری که بعد هشت شب میتونه بکنه رو قبلشم میتونه بکنهرفت و امد تا 16 سالگی فقط با ...

چند سالشه بچه تون؟ دختره یا پسر؟

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
تقریبا هیچی.اها دوس پسر تا قبل دانشگاه نهدرس نخونه گوشیش توقیف میشه

تا 18 سالگی

دوست پسرِ دخترم باید باباش باشه

نازکش میخواد؟باباش

بیرون؟گردش؟کافه؟باباش

بعد18 هم خواست با کسی اشنا شه دیگه انقدر رفیقشم ک میاد میگه

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

گوشی بدون سیم کارت داره الانم گوشیشو میگیرم هرموقع درس نداشت بهش میدم که اکثر موقع ها درس داره وگوشیشو نمیدم☺️ برای خواب که باید ساعت ۹ بخوابن که کوچیکه میخوابه ولی دختر بزرگم تو رختخوابش هست ولی مقاومت میکنه و دیرتر میخوابه،

شوهرم هم یک قانونی گذاشته که اصلا نباید روز جمعه کتاب و درس دستشون باشه فقط استراحت و تفریح درساشون میگه چهارشنبه وپنج شنبه باید تموم کنن که من مخالفم با این قضیه ولی هنوز نتونستم شوهرم و قانع کنم

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
منم میخوام دوست بچم باشم

اگه میخوای دوست باشی باید بدونی دوستا قانون ندارن😂😂

من دوس دارم تجربه کنه ضربع بخوره حتی

ما همانند شیشه بودیم اگر پاکمان میکردند میدرخشیدیم اما آنها شکستند ما هم بریدیم دیگه گله ای نمی ماند

سر میز غذا هیچ کس موبایل نباید بیاره.حتما وعده های غذایی که خونه هستیم را با هم می خوریم.خوابیدن ساع ...

عالیه

چند سالشه بچه تون؟ دختره یا پسر؟

هنوز بچه ندارم عزیزم

میخوام اطلاعات تربیتی ایم بره بالا

اگه میخوای دوست باشی باید بدونی دوستا قانون ندارن😂😂من دوس دارم تجربه کنه ضربع بخوره حتی

نمیتونم دست رو دست بذارم و اسیب دیدن بچمو تماشا کنم

خودم که بچه ندارم ولی فامیلمون ی قانون خوب داره به ازای هرکار مثبت و یا اصلاح بچه تو رفتارش ی جایزه میده بهش مثلا پارک بازی استخر لوازم نقاشی و... در واقع همه اینارو منوط کرده به پیشرفت اخلاقی بچه و بچه اش واقعا مودبه

موافق نیستم چون اون کاری که بعد هشت شب میتونه بکنه رو قبلشم میتونه بکنهرفت و امد تا 16 سالگی فقط با ...

همه اینا باعث بوجود اوردن یه بچه یا عقده ای،یا ساده و توسری خور میشه ک بجای اینکه تو۲۰سالگی راه و رسم زندگیو کم کم بفهمه۲۵ب بعد تاازه وارد زندگی بزرگسالی میشه!

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
نمیتونم دست رو دست بذارم و اسیب دیدن بچمو تماشا کنم

اره دیگ هرکی ی جوریه درسته

من مستقل بودن بر اثر تجربه رو ترجیح میدم

موفق باشی گلم

ما همانند شیشه بودیم اگر پاکمان میکردند میدرخشیدیم اما آنها شکستند ما هم بریدیم دیگه گله ای نمی ماند

گوشی بدون سیم کارت داره الانم گوشیشو میگیرم هرموقع درس نداشت بهش میدم که اکثر موقع ها درس داره وگوشی ...

میتونی بگی جمعه فقط 2 ساعت درس...

ولی خوبه ک زندگیشونو محدود به درس نکردین

منم گوشی خودمو در اختیارش میخوام بذارم اونم تایم های محدود

ولی خیلی حواسم هست که تا 15 سالگی بیشتر بازی جسمانی و ورزش بکنه و جنب و جوش داشته باشه چون گوشی بچه رو پرخاشگر میکنه