گلآفتابگردون20 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/16 تعداد پست: 6697 عنوان ارتباط تون با پارتنرتون در چه حده 212 بازدید | 21 پست منظورم اینه میزارید بغلتون کنه؟چند وقته باهمین؟(منظورم از پارتنر رلتون هست) روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷 دیروز | 10:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_chica عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 7103 متاهلم ولی قبلنا ک داشتم اره نیازه خب ادم کسیو ک دوسش داره بغلش میکنه و... ما همانند شیشه بودیم اگر پاکمان میکردند میدرخشیدیم اما آنها شکستند ما هم بریدیم دیگه گله ای نمی ماند
nina7030 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 17403 الان دیگه تا همسرم ولی موقع دوستی مون تا حدی داشتیم که گرچه رنج به جان میرسد،امید دواست☀️
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5434 کات کردم😂😂 سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
miss_mobi عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 7143 تا گردن نگیره من نمیزارم بهم دست بزنه تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ... سال بعد میام با یه خبر خوب✨️
بادروز عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 3584 پارتنر که ندارم اما اگه داشتم که اره میزاشتم از تاریخ 24 اذر 1404 به بعد منو تو سایت دیدی بهم اخطار بده .ممنونم
setia_mohamadi عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 919 به نام خدا ۶ سال باهمیم آره بابا بغل که خیلی خوبه ماعم فقط در حد بغل و بوس دیگع هیچکار دیگه ای نکردیم فهمیدین منظورم رو
گلآفتابگردون20 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/16 تعداد پست: 6697 کات کردم😂😂 میزاشتی بغلت کنه؟ما همکلاسی هستیم دوماهه تو رابطه ایمنذاشتم بغلم کنه چند بار اجازه گرفته نذاشتم روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷
گلآفتابگردون20 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/16 تعداد پست: 6697 به نام خدا ۶ سال باهمیم آره بابا بغل که خیلی خوبه ماعم فقط در حد بغل و بوس دیگع هیچکار دیگه ای نکردی ... بله عزیزم فهمیدممن میترسم اگه بهش اجازه بدم فکرش در موردم عوض شه روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷
گلآفتابگردون20 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/16 تعداد پست: 6697 تا گردن نگیره من نمیزارم بهم دست بزنه بغل که جای خود داره میخاد بیاد خاستگاری روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5434 میزاشتی بغلت کنه؟ما همکلاسی هستیم دوماهه تو رابطه ایمنذاشتم بغلم کنه چند بار اجازه گرفته نذاشتم اره خب مشکلی نداشتبنظرم اگ خودتم اوکیی بغل چیزی نیست که مشکلی داشته باشه ولی اگ خودت مشکل داری با این موضوع ک بحث دیگس سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
miss_mobi عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 7143 میخاد بیاد خاستگاری خب بزار هر وقت اومد بعدش ک همه فهمیدن بهش اجازه بده بغلت کنه یعنی وقتی خودشو ثابت کرد الان فقط در حد حرفه تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ... سال بعد میام با یه خبر خوب✨️
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5434 پارتنر به کسی میگن که باهاش رابطه جنسی داشته باشی لغتنامه پری صُرتی سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
گلآفتابگردون20 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/16 تعداد پست: 6697 خب بزار هر وقت اومد بعدش ک همه فهمیدن بهش اجازه بده بغلت کنه یعنی وقتی خودشو ثابت کرد الان فقط در حد ... 👍🏻👍🏻👍🏻 روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷