2777
2789
عنوان

زندگیم سر مادرشوهرم داره بهم میخوره کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 75 پست
اگه برم عمراا ننه اش بزاره بیاد دنبالم

شوهرت بچه ننه اس هیچ کاری نمیشه کرد الویتش زندگی خودتون نیست حالا وضعتون خوبه درحد خیلی معقول مثلا ماهی پنج شش تومن کمک کنی اشکال ندارد نه وسایل خونه بخرین براش پول این پول اون رو بدین من همسرم دیروز پانصد هزار خواست بده پول اسنپ خانوادش گفت اگر راضی بدم نه پز بود نه چیزی من شوهرم الویتش زندگی هردومونه همینطور بقیه حتی پدر مادرش الویتش خودشونن حتی پدر مادرش پاگشا منو نکردن شوهر م پاگشا کرد خودش کادو داد کادو پاتختیم ندادن یه قاشق کمک نکردن الآنم همسرم نمیکنه میگه تو راضی نباشی هیچ کمکی به هیچ کس نمیکنم

ببین فک کنم فرق تو و مامانش اینه اون با مظلوم نمایی پول میگیره تو با قلدری شوهرت عذاب وجدان مامانشو ...

اره من دیگه صبرم تموم شده میگم چطور واسه ننه ات پول داری بمن میرسه نداری وظیفته بدی اونم هی جری تر میشه ولی واقعا دیگه تحمل ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من دیگه صبرم تموم شده میگم چطور واسه ننه ات پول داری بمن میرسه نداری وظیفته بدی اونم هی جری تر م ...

خب اگه شوهرتو دوست داری مسیر مامانشو برو

میدونم سخته ولی بعد یه مدت راحت میشی بخدا

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

اصلا از مادر شوهرت ناراحت نباش چون واقعا هم مقصر نیست

مقصر اصلی شوهرت هست

بالاخره مادرشه باید خرجی بده عیب نداره

اما بگو هر ده تا بچه کمک کنن

همه باید کمک کنند چرا فقط شما

اینم که جوونه حالا حالا ها زنده هست

اما اگر شوهرت عاقل بود میگفت ننه منم میخام تو زندگیم پیشرفت کنم .

به بقیه برادراش میگفت شما هم باید خرج بدید

هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)

ببین من خوش خوراکم خوبم میپوشم ارایشگاهم میرم ولی دیگه برا طلا بهم پول نمیده که میگه ندارم دستم باز ...

خب ب بهونه اینا پول بیشتر ازش بگیر واسه خودت طلا بگیر اونم میبینه خرجت زیاده کم کم بهتر میشه

بعدم تو حامله ای ارزش نداره داری خودتو مریض میکنی

این مادر شوهرت هم چون محتاجه مجبوره بطوری بچشو نگه داره با گریه و دادن خس گناه که من بزرگت کردم من به دنیات آوردم که تو تاپیک های دیگه هم گفتی که زحمتی هم نکشیده براش آنچنان . ولی مجبوره این حرفا رو بگه

اگه نگه که شوهر تو هم راحت زندگی میکنی و پولی نمیده بهش

هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)

اگر برای زندگی و تو کم نمیزاره و در حد عرف و اونقدری که وظایف شرعی و قانونیشه انجام میده ببین گفتم چیزی که شرعا و قانونا به گردنش باشه هاا یعنی سقف بالا سر خوراک پوشاک نه آرزوهای بالا بلند شمارو هااا اشکالی نداره خرج خانوادش کنه ولی اگر برای شما کم میزاره میتونی ازش شکایت کنی

عزیزم وقتی دعوا و حرف و حرمت شکستن کردن جواب نداده بخوای یا نخوای یا باید تحمل کنی تا خودش سرش به سنگ بخوره یا راه هایی که میگم

خرج تراشی های بزرگ مثل خونه و طلا و بتونی بیشتر به نام خودت کنی ( حتی اگر به قول خودت بره و نزول بگیره قرض و بدهی بالا بیاره )

یا قهر کردن ( ممکنه جواب بده ممکنه به طلاق برسه )

راه دیگه ای نداره

من دیگه طاقت ندارم جلو روش به مادرش فحشم دادم که برای اولین بار کارمون به کتک کاری رسید

خب دیگه پس مادرش فهمیده مشکلتون چیه .دیگه کش نده وگرنه زندگیت الکی ازهم میپاشه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
بعدم تو حامله ای ارزش نداره داری خودتو مریض میکنی این مادر شوهرت هم چون محتاجه مجبوره بطوری بچشو نگه ...

خب لااقل تشکر کنه وظیفه ندونه

یا نیاد بگه باید به خواهرت هدیه بچش ده تومن بدی یا نگه پول فاان چیزو از داداشت نگیر یا از جیب ما مهمونی نده

به دختراش اش و سبزی و ترشی نده

اااقل در حد خودش خرج کنه و تشکر کنه