2777
2789

جانم نمیشه قضاوت کرد تو خانواده خود ما باباها خیلی هوای پسراشونو دارن

مثلا منی که هر جا لنگ بودم جلوتر از همه پدرشوهرم بود ثانیه ای نذاشت لنگ بمونم به بچمم حتی از جون و دل مایه میذاره خدمت میکنه سالی ۱۰بارم براش کیک و سورپرایز بگیرم باز کمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگه نذاریم تو کارتش پول بمونه پس چطور پس انداز کنیم؟

منظورم اینه قسط و وام براش بتراشه،قرعه خونگی

فقط در حد خرج ماهیانه پول بمونه

خودم سالهاست این کارو میکنم چون ولش کنم هرچی داره تقدیم میکنه و نمیتونه پس انداز هم بکنه،بعد با پول وام یا قرعه خونگی طلا میگیرم

هرچی داریم همینطوری جمع شده،خود خواهم نیستم فقط برای خودم بردارم،منو شوهرم نداریم،وقتی بلد نیست مجبورم

کاملا حق داری تازه عروسی،یواش یواش یاد میگیری که نباید بزاری پول تو کارت شوهرت بمونه،انقد باید برای ...

حالت خوبه عزیزم؟فقط برای سالگرد عقد کادو نداده!بخدا نه ماها تیغ زنیم نه شوهرامون تیغ زدنی !زندگی مشترکه کاه از خودت نیست کاهدون که از خودته آینده نگر باش موفقیت شوهرت تو زندگی موفقیته خودته وبالعکس

بیچاره مردا صبح تا شب کار میکنن اختیار دستمزدشونم ندارن دو دستی باید سرو تهشو تقدیم زنا کنن بعد همین زنا میان میگن کی گفته کارای خونه وظیفه زنه مردم به اندازه زن باید انجام بده مگه خدمتکار گرفته

حالت خوبه عزیزم؟فقط برای سالگرد عقد کادو نداده!بخدا نه ماها تیغ زنیم نه شوهرامون تیغ زدنی !زندگی مشت ...

پست بعدیمم بخون،اگر این کار من نبود الان هیچی نداشتیم

درضمن فک نکن برای خانوادش خرج نمیکنه درحد معمول شاید هم کمی بیشتر خرج میکنه،دعای اونا هم همیشه پشت سرمونه و باعث برکت زندگیمونه

ولی چون مدیریت نداره تو خرج کردن،من باید دست به کار میشدم

کاملا حق داری تازه عروسی،یواش یواش یاد میگیری که نباید بزاری پول تو کارت شوهرت بمونه،انقد باید برای ...

اره حالا الان نمیگم میذارم کادو تولد و کادو روز پدر بده بعد بهش میگم فقط واسه من روز زن و سالگرد باید یکی میشد

جانم نمیشه قضاوت کرد تو خانواده خود ما باباها خیلی هوای پسراشونو دارن مثلا منی که هر جا لنگ بودم جلو ...

اخه همسر من اصلا از خانواده اش کمک نمیگیره و هر چی هست و نیست از خودشه

منظورم اینه قسط و وام براش بتراشه،قرعه خونگی فقط در حد خرج ماهیانه پول بمونه خودم سالهاست این کارو م ...

آهاان

من شوهرم اهل پس اندازه و ولخرج نیست یعنی به موقع و برای چیزای مناسب خرج میکنه

من دوست داشتم ولخرج باشه🥲