2777
2789
عنوان

لطفا کسایی که سابقه سقط دارن بیان

49 بازدید | 10 پست

من پونزدهم باقرص سقط کردم به تیکه اومد بعدم رگه های قهوه ایمانند دفع شد هنوزم تو رحمم حالت خونابه داره ولی حالت تهوعم قطع نشده و ره بوها حساس م چه دلیلی داره

همه چیز ازذهنت شروع میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه هنوز

حتما باید بری سونو

دوستم پریشب سقط کرد تو بیمارستان

تا ده صبح نگهداشتن سونو گرفتن گفتن کاملا خارج شده اون وقت ترخیص کردن

خودمم کورتاژ کردم سونو گرفتن خیالشون راحت بشه

وقتی خونریزیت کامل قطع شد باید سونو بدی ک ی وقت بقایا نمونده باشه. من خودم دو ساعت فقط تهوع و برون ر ...

خب چون تهوع داشتی دلیلش چی بود چیزی مونده بودیعنی

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
حتما باید بری سونو دوستم پریشب سقط کرد تو بیمارستان تا ده صبح نگهداشتن سونو گرفتن گفتن کاملا خارج شد ...

شما چندهفته بودین و چژوری کورتاژ کردن ماش منم کورتاژ کنن من اصلا نمیخوام بمونه درهرصورت میخوام سقط بشه

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
شما چندهفته بودین و چژوری کورتاژ کردن ماش منم کورتاژ کنن من اصلا نمیخوام بمونه درهرصورت میخوام سقط ب ...

من بعد زایمان خونریزیم قطع نمیشد سونو دادم گفتن جفت جا مونده

پدرم در اومد

ولی دوستم بستری شد ۲۴ ساعت دارو دادن بهش تو بیمارستان چند نوبت گفت لخته اومد تا ده صبح میگفت یه تکه بزرگ اومد و راحت شد ۸ هفته بود