2777
2789
عنوان

واکنش شما از این رفتار چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 27 پست
دوست داشتم به خواهرشوهرم بگم ولی باز سکوت کردم

اگه اذیتت میکنه بگو خودتو خالی کن ذهنت آزاد بشه دنیا دو روزه نذار چیزای بی ارزش ذهنتو درگیر کنه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شوهرم چند روز دیگه فراموش میکنم همونجور که بقیه اختلافات رو فراموش کرد ولی من موندم چجوری دلخوری ...

تو رابطه مادر پسر که نمیتونی دخالت کنی ولی اون فراموش کرد تو نه با داد وبی داد با آرامش و به وقتش بهش یادآوری کن

بعدا ها شما هم تواستی بری مسافرت ، راحت نمی خواد بهشون بگی ، قشنگ یه دلیل موجه داری پیش شوهرت که اون ...

خب من مسافرت که میرم خودم که چیزی نمیگم ولی همسرم تا لحظه اخر باهاشون در تماس هست و همه چیز رو میگه یعنی کامل از رفتن ما خبر دارن

من اولش فکر کردم سفرش یهویی بوده وقت نکرده بعد متوجه شدم نه از قبل همه در جریان بودن به شوهرمم گفتم ...

الان اگه چیزی بگی

اگه قصدشون سوزوندنت باشه

به هدفشون میرسونیشون

فقط بی محلی کن

حتی اگه گفتن رفتیم و اومدیم سفر

خودتو بزن به نشنیدن نه اره بگو نه نه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اگه اذیتت میکنه بگو خودتو خالی کن ذهنت آزاد بشه دنیا دو روزه نذار چیزای بی ارزش ذهنتو درگیر کنه

میدونی چیه من خودم از اون دسته ادما هستم که تو بحث و دعوا هیچ حرفی ندارم بعدش یادم میفته چیا باید میگفتم و نگفتم

واقعا زبونم پیش اونا کوتاهه

شاید باورتون نشه یه عالمه حرف آماده میکنم وقتی بهشون میرسم انگار قفل به دهنم زدن نمیتونم اصلا چیزی بگم

الان اگه چیزی بگیاگه قصدشون سوزوندنت باشهبه هدفشون میرسونیشونفقط بی محلی کنحتی اگه گفتن رفتیم و اومد ...

تصمیم دارم همین کار بکنم به شوهرمم گفتم حتی اگه یه موست پیاز برا خودت و بچه ها آورده بود حق نداری بیاری خونه منم زیارت قبولی هم نمیگم

دوست داشتم به خواهرشوهرم بگم ولی باز سکوت کردم

وقتی مادرهمسرتو دیدی از خودش بپرس تو دلت نگه ندار

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

میدونی چیه من خودم از اون دسته ادما هستم که تو بحث و دعوا هیچ حرفی ندارم بعدش یادم میفته چیا باید م ...

چی بگم عزیزم هر جور خودت صلاح میدونی

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تصمیم دارم همین کار بکنم به شوهرمم گفتم حتی اگه یه موست پیاز برا خودت و بچه ها آورده بود حق نداری بی ...

با سیاست رفتار کن من بودم به شوهرم میگفتم چقدر ادم های زیادی هستن که تو مسیر سفر از دنیا میرن ، و چقدر قشنگه که قبل سفر رفتن ادم یه خدا حافظی ، یه حلالیت طلبیدن از عزیزانش کرده باشه ، به هر حال سفر کردن یه مسیر پر خطره .

یه اخلاقی دارن هیچوقت نمیتونی چیزی گردنشون ثابت کنی حتی اگه حق با تو باشه هم جوری برخورد میکنن که خو ...

دیدیش تو حرفات گذرا گله کن از خبر ندادن شون ببین چی میگن ، این که ثابت کردن نمیخواد

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

خب من مسافرت که میرم خودم که چیزی نمیگم ولی همسرم تا لحظه اخر باهاشون در تماس هست و همه چیز رو میگه ...

اتفاقا بد نیست شما خداحافظی کنید ولی لحظه اخر تماس بگیرید یا یک شب قبلش ، متوجه بشن چقدر کار خودشون زشت بوده