2777
2789

وای با دخترش دوست بودم بعد دشمن بود تا دوست مثلا به جای دفاع ازمن منو خجالت زده میکرد باتمام پسرای روبیکا دوست بود سر همین تاپیک سال باهاش قهر بودم بعد که دیگه شوهر کرد میومد باهام حرف میزد گفتم شاید شوهر کرده آدم شده دیدم نه مثلا دختر همسایمون بلد نبود برنامه نصب کنه اومده بود خونه اینا بعد من به شوخی بهش گفتم بیسواد ما دوستیم کلا ازاین حرفا میزنیم

بعد که اومدم خونه فوری این دختره زنگ زد که مردم هرچی بهت بگن دیونه احمق حقته چرا بهش گفتی بیسواد دیگه مامانم گوشیو گرفت جوابشو داد دیگه از اون موقع زنگ نزده

واما پسرش کلاس هشتمه خیلی چاقه همش میخوره بعد به من میگفت مارمولک چون من هیکلم اسکینیه توی خونه ورزش میکنم ولی قدم بلنده

بهم میگفت مارمولک چرا لاغری من کاش اعتماد به نفس ترو داشتم جلو خواهرش بعد میگفت ولش کن جوابشو نده خودش خسته میشه من خودم داداش دارم بخدا اگه به یکی این طوری بگه میزنم تودهنش

این خجالت نمیکشید هیچی دیگه جوابشو دادم دیگه جرات نکردن چیزی بگن

حلا انگار خودش بیگناه دیگه نمیدونه مردم پیش من پشت سرش چی میگن دوهفته اینجا بود نزدیک بود منو با دخترای همسایه دعوا بندازه

اینو گفتم که بدونید مامانه که هیچ بچه هاش چجورین

اگه تا ماه دیگه زنده موندم خدا خیلی دوسم داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه ادم باید همه جور ادم ببینه دیگه... تا بفهمه. خونواده خودش.. چقدره طلان... ماهم داریم از این همس ...

وای برو تاپیک قبلیم ببین مادرشون بامن چیکار میکنه

اگه تا ماه دیگه زنده موندم خدا خیلی دوسم داره