2777
2789

فامیل دورمون بچه ها و کلا تاحالا دوبار تازگی اتفاقی با خانوادا دیدمش تاحالا همدیگرو ندیده بودیم خیلی خیلی پسر خوبیه،تو اینستا من یه سوال مربوط ب کارش کردم و بحثو پیش برد و اخرش خیلی محترمانه شماره داد،الان باهم حرف میزنیم خیلی مودب قرارم هست یه بار بیاد همو ببینیم قرار دونفره،در طول روز بهم پیام میده زنگ میزنه ولی خیلی محدود و مودب،ولی پریشب بهم گفت من خیلی ابرودارم جلو خانواده لطفا هیچ کس نفهمه ک ما باهم صحبت میکنیم فکر بد میکنن راجبم و من اصلا اهل دوستی و اینا نیستم...قبل اینک باهم دوتایی حرف بزنیم از قبلتر از فامیلی ک واسطمون سن وسال منو پرسیده بوده یا مثلا از چهرم تعریف کرده بود و اینا من دورادور میشنیدم ،به نظرتون فازش چیه چیکار کنم؟؟؟؟؟خیلی پسر خوبیه خیلی. پیش یکی ف.ا_ل گرفتم گفت این فقط واسه دوستی میخوادت چقدر به نظرتون ف__ال درست میگ؟اخه خیلی پسر محترمیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب آبرو داره ولی پس برای چه منظوری صحبت میکنه

همون دیگ نمیدونم تاحالاهم از نزدیک ک صحبت کنیم ندیدمش خواهرمم میگ این جز قصد ازدواج قصد دیگه ای نمیتونه داشته باشه

من که اینجوری به یه نفر اعتماد نمیکنمبعدم اگه بخوادت چرا نباید هیچکس بفهمه؟!من بودم محلش نمیدادم پسر ...

جدی؟چی بگم بهش اخه؟

خواهرمم با فامیل ازدواج کرده میگ شوهر منم اوایل تو اشنایی میگفت کسی نفهمه

همون دیگ نمیدونم تاحالاهم از نزدیک ک صحبت کنیم ندیدمش خواهرمم میگ این جز قصد ازدواج قصد دیگه ای نمیت ...

حالا از لحظه لذت ببر به آرزوت رسیدی و داری باهاش وقت میگذرونی به چی میشه و نمیشه بعدا فکر میکنی

خب دوستی برا سن شما یعنی چی اگ همو دوس دارین بگو بیاد خواستگاری رسمی کنین

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

جدی؟چی بگم بهش اخه؟خواهرمم با فامیل ازدواج کرده میگ شوهر منم اوایل تو اشنایی میگفت کسی نفهمه

توهم بگو اهل دوستی و روابط پوچ دو روزه نیستی

اگه برنامه ای برای آینده داره بیا خانواده تشریفشو بیاره